Πολιτική

Yποψήφιος για τρίτη θητεία με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Στέλιος Μπρίγγος από τη Μύκονο

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Στέλιου Μπρίγγου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου.

 

Ο κ. Μπρίγγος, καθηγητής και Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κυκλάδων αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί για τρίτη συνεχόμενη θητεία με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Με ταπεινότητα, επιμονή για να είμαστε αποτελεσματικοί, δίπλα στην κοινωνία χωρίς υπεροψία, χωρίς πολλά λόγια, ζητώ την στήριξη των πολιτών της Μυκόνου στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Η σχέση μου με τους πολίτες της Μυκόνου είναι ειλικρινής και καθαρή. Η λογοδοσία μου στον λαό της Μυκόνου ήταν και είναι συνεχής. 

Η προσωπικότητα, οι ικανότητες και η οξυδέρκεια του Γιώργου Χατζημάρκου είναι όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν ανάγκη οι νησιωτικές μας κοινωνίες, ώστε να βλέπουν ένα μέλλον που έρχεται με σταθερότητα και αποτέλεσμα για τον πολίτη. 

Προτεραιότητα μας, η ολοκλήρωση έργων πνοής για τα οποία έχουμε εξασφαλίσει τα οικονομικά κονδύλια, έχουμε μελετήσει, δημοπρατήσει και θα αλλάξουν την εικόνα του νησιού μας σε σημεία που μας πληγώνουν. 

Ζητώ λοιπόν την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, ώστε να ολοκληρώσουμε όσα οραματιστήκαμε και προγραμματίσαμε μαζί. 

Με καθαρές κουβέντες, ήθος, διαφάνεια, αποφασιστικότητα και πολλή δουλειά, μα πάνω από όλα συνεργασία».

 

Βιογραφικό

 

Ο Στέλιος Μπρίγγος γεννήθηκε στη Μύκονο όπου και διαμένει.

Είναι καθηγητής με πτυχίο Χημείας, Πολιτικών Επιστημών και Βυζαντινής Μουσικής.

 

Έχει εκλεγεί επί δύο θητείες (2014 & 2019) περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου και έχει διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου  (2014-2017), Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης (2017-2019),  Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Κυκλάδων (2017-2019 & 2019-2022) και Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κυκλάδων (2022-2023).