Πολιτική

Γιάννης Παππάς: «Στις νίκες, αλλά και στα προβλήματα, πάντα κοντά στους συμπατριώτες μας»

«Συγχαρητήρια από καρδιάς, στον ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ! Στους ποδοσφαιριστές για το εξαιρετικό παιχνίδι, στους παράγοντες για τις συνεχείς προσπάθειες και στους φιλάθλους που σε κάθε αγώνα, εμψυχώνουν την ομάδα.

Η άνοδος από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος σηματοδοτεί μια νέα εποχή δόξας, επιβράβευσης, αλλά και μεγαλύτερης ευθύνης για όλους, ώστε να επιτευχθούν ακόμα πιο πολλές διακρίσεις» δήλωσε ο υπ. Βουλευτής Γιάννης Παππάς, μετά τη φιέστα ανόδου, που παρακολούθησε με θαυμασμό και υπερηφάνεια. Η χαρά των αθλητών και των φιλάθλων, μετετράπη λίγο αργότερα σε ένα παραδοσιακό γλέντι, που πρόσθεσε δυναμική στις πολύμηνες προσπάθειές τους.

 

«Να κρατηθούν ζωντανές οι περιοχές των χωριών της Ρόδου, να διατηρήσουν την παράδοση, τα ντόπια προϊόντα, τα αγνά συναισθήματα και το μεγαλείο της ψυχής τους. Έτσι και αλλιώς, οι νησιώτες είναι αγωνιστές» δήλωσε ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ. Γιάννης Παππάς, ο οποίος, αμέσως μετά την άφιξή του από την Κάρπαθο, συνέχισε δυναμικά την περιοδεία του σε χωριά της Ρόδου και συγκεκριμένα, στα Καλαβάρδα, τη Σάλακο, τα Απόλλωνα, τη Δαματριά και το Παραδείσι, όπου οι κάτοικοι, τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, εμπιστοσύνη και τα πιο θερμά συναισθήματα τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ασφαλή επιλογή της Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όπου και να πάω, σε μικρά ή σε μεγάλα νησιά, σε παραλιακά, πεδινά ή ορεινά χωριά της Δωδεκανήσου, ο κόσμος δείχνει την υποστήριξή του, διότι τον εμπνεύσαμε με τη σιγουριά που χρειάζεται ένας πολίτης από αυτούς τον εκπροσωπούν. Αλλάξαμε τον τόπο, δίνοντάς του εμβέλεια και προοπτική, αξιοποιώντας ό,τι χαρισματικό έχει να προβάλλει. Τα τελευταία χρόνια, χρειάστηκε να είμαστε σε συνεχή αγώνα, για να δοθούν λύσεις σε πολλά, συσσωρευμένα προβλήματα ετών. Η αγάπη των συμπολιτών μας, με κάνει να συνεχίζω να τους στηρίζω αδιάκοπα, να βρίσκομαι πάντα δίπλα τους, να επαγρυπνώ για κάθε τι που τους απασχολεί. Οι λύσεις, χάνουν τη δυσκολία τους, όταν στο τέλος της ημέρας, διαπιστώνω ότι, έκανα χαρούμενους κάποιους συμπολίτες μου» δήλωσε ο κ. Παππάς, ολοκληρώνοντας τη χθεσινή περιοδεία του.

Σήμερα, ο κ. Παππάς, ταξίδεψε στη Σύμη, όπου είχε συνάντηση με φίλους, ενώ συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την 78η Επέτειο υπογραφής του πρωτοκόλλου παραδόσεως των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής της Δωδεκανήσου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ανακηρύχθηκαν ως επίτιμοι δημότες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και η Αικατερίνη – Αρτεμισία (Σάκη) Γεωργιάδου – Κυπραίου, ενώ οι Συμιακοί, απέδειξαν για μια ακόμα φορά το μεγαλείο της παράδοσής τους.