Πολιτική

Γιάννης Παππάς: Λύση στο ακτοπλοϊκό του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Ο εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ κυβέρνησης και αυτοδιοίκησης δίνει την καλύτερη δυνατή λύση στο ακτοπλοϊκό του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου, ανακουφίζοντας δημάρχους και κατοίκους.

Η συνεχής επικοινωνία και συνεργασία με τους δημάρχους των νησιών, προκειμένου να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση στο ζήτημα των δρομολογίων του ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ, απέδωσαν καρπούς.

Τα νησιά μας και ιδιαίτερα τα μικρά, αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας και ως έτσι, πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Ταυτόχρονα, η πίεση που ασκήσαμε στον υπουργό Ναυτιλίας για το ζήτημα, ήταν μεγάλη και ανάλογη του ζητήματος, αφού οι επιπτώσεις ήταν τεράστιες για την αγορά, τους επιχειρηματίες και την κοινωνία των βόρειων νησιών μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, όλο αυτό το διάστημα, πράξαμε το καθήκον μας. Αδιάκοπα, συντονισμένα, μέσα από άπειρα ταξίδια , συνεργασία, γρήγορα αντανακλαστικά και με όλους τους τρόπους καταλήγοντας στην πλέον αποδεκτή λύση για όλα τα νησιά.

Συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και μέλος του ΣΑΣ Γιώργο Χατζημάρκο, για τη συμβολή του στο αίσιο και ειρηνικό τέλος για την ΑΝΕΚ, του κατοίκους και τα νησιά, φέρνοντας λύση και στο χρονίζον ακτοπλοϊκό της Αστυπάλαιας.

Ο διάλογος, η επιμονή και η πολιτική βούληση, μα πάνω απ΄όλα η αγάπη μας για νησιά και τους κατοίκους, έδωσαν τη λύση.