Ρόδος

Πρωτιά και χρυσό βραβείο για την BoatsAdvisor Hub & Events στα Tourism Awards 2023

Με μια λαμπερή τελετή και προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα γιορτάστηκαν στις 27/04 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα κάποιες από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό.

Στη δέκατή τους διοργάνωση, τα πρώτα και μεγαλύτερα βραβεία του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους.

Την εκδήλωση απονομής τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού, ενημερωτικού και τουριστικού κόσμου της χώρας.

Για τρίτη χρονιά η ροδιακή εταιρεία BoatsAdvisor Hub & Events επέστρεψε με ένα ακόμη βραβείο στις «αποσκευές» της από τη διοργάνωση-θεσμό των Ελληνικών Βραβείων Τουρισμού- Tourism Αwards, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε μια διαρκώς ανοδική πορεία, αποτελώντας τα τελευταία χρόνια βασικό συνεργάτη σε θέματα ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού, των υπουργείων Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού, όπως και αρκετών περιφερειών, δήμων και Επιμελητηρίων ανά τη χώρα.

Η εταιρεία κέρδισε το Χρυσό Βραβείο – Gold στην κατηγορία «Φεστιβάλ-Εκθέσεις» για το εξαιρετικά επιτυχημένο project του 3ου Aegean Yachting Festival που διοργανώθηκε το 2022, το οποίο προσέλκυσε περισσότερους από 6.500 επισκέπτες στο νησί της Ρόδου, 25 brokers από Ελλάδα και εξωτερικό, 37 εκθέτες και 58 σκάφη όλων των κατηγοριών.

Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση μεταξύ των κορυφαίων πρακτικών και των πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών ελληνικών εταιρειών και οργανισμών στους τομείς του τουρισμού, της φιλοξενίας και των εμπειριών.

«Σε κάθε επάγγελμα, αν θες να είσαι στην κορυφή, πρέπει να αντέχεις την πίεση. Την πίεση από στόχους, από προβλήματα, από κριτικές, από δυσαρέσκειες, από υπονομεύσεις, από απαιτήσεις. Κάθε πρόοδος εξαρτάται από ενέργειες. Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς φυσική ή πνευματική προσπάθεια και προσπάθεια σημαίνει πολλή δουλειά!

Και αυτό σημαίνει πρόοδος και για εμάς στην εταιρεία:

2023 Gold
2022 Silver
2021 Bronze

Ευχαριστώ προσωπικά τους συνεργάτες μας, για την εμπιστοσύνη και την άοκνη προσπάθεια να πάμε μαζί, τον θαλάσσιο τουρισμό τόσο στη χώρα μας, όσο και στην περιφέρεια μας ειδικότερα, ψηλά, στην περίοπτη θέση που αξίζει να βρίσκεται», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αναστάσιος Κωνσταντάρος.

Το 4ο International Sea Tourism Festival όπως πλέον θα ονομάζεται το έως τώρα Aegean Yachting Festival, θα πραγματοποιηθεί 29/09-01/10/2023 στην Ρόδο.