Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Ρόδος

Εργατικό Κέντρο Ρόδου: Μεγάλη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου, για να τιμηθεί η Εργατική Πρωτομαγιά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνδικαλιστικά στελέχη, εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα της περιοχής μας.

Στην απεργιακή συγκέντρωση χαιρετισμό απεύθυναν: Ο Μουτσάκης Κωνσταντίνος εκ μέρους του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, ο Κορδιστός Κωνσταντίνος εκ μέρους των εκπαιδευτικών Α’βάθμιας, ο Σκάλτας Φώτης αντιπρόεδρος των Ξεν/λων, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γεώργιος Χατζημάρκος, ο Πρόεδρος του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί Ρόδου Καστανίδης Θεοδόσιος.

Επίσης Παρευρέθηκαν οι : Ιωάννης Παππάς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Ευστρατίου και Κάλλιστος Διακογεωργίου, αντιπεριφερειάρχες καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές Ελέυθερία Οίκουτα, Βολονάκη Αικατερίνη, Κασσάρας Γεώργιος, Νικητιάδης Γεώργιος, Καραγιάννη Χρύσα, Μπαράκας Αθανάσιος, Χατζηδιάκος Φώτης και Σαράντη Αικατερίνη.

Τον Χαιρετισμό τους απέστειλαν και οι υποψήφιοι βουλευτές Αικατερίνη Γαβαλά και Παναγιώτης Κουνάκης.

Επίσης παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι: Βάϊος Καλοπίτας, Διακοσταματίου Σάββας, Φλεβάρης Ιωάννης και Γερονικόλας Νικόλαος καθώς και οι νομαρχιακές των κομμάτων , ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,ΜΕΡΑ 25.

Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο Πρόεδρος του Ε.Κ Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος, ο οποίος ανέλυσε το νόημα του εορτασμού και παρουσίασε τα προβλήματα των εργαζομένων της περιοχής και της δράσης του Ε.Κ.Ρ για την επίλυσή τους, έγινε αναφορά σχετικά με την αποτροπή των πολυεθνικών εταιριών και την εισβολή τους στην περιοχή μας , μια εισβολή που μόνο σκοπό έχει το κέρδος και την μείωση των θέσεων εργασίας , των συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Γενικός Γραμματέας, Φραντζολάκης Γεώργιος.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ!!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΙ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠ’ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ «ΗΣΥΧΟΙ» ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!!!