Ρόδος

Ρόδος: Τεράστιο φίδι κινούνταν πάνω από τα κεφάλια περαστικών (pic&vid)

Ασύλληπτο περιστατικό στη Ρόδο Τεράστιο φίδι κινούνταν πάνω από τα κεφάλια περαστικών

Το ερπετό είχε φωλιάσει όπως φαίνεται σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα

Σε κοινή θέα η προσπάθεια πυροσβεστών να το πιάσουν

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο περιστατικό βρέθηκαν περαστικοί τουρίστες, αλλά και μαγαζάτορες στην πλατεία Εβραίων μαρτύρων στην παλιά πόλη.

Ένα μεγάλο φίδι είχε φωλιάσει όπως φαίνεται σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα πάνω από τουριστικά μαγαζιά μέσα στην Παλιά πόλη.

Μάλιστα οι τουρίστες αντίκρισαν το μεγάλο φίδι να κινείται πάνω στις κεραμιδοσκεπές των μαγαζιών και άρχισαν να φωνάζουν.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το εγκαταλελειμμένο κτίσμα κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική, όπου έσπευσαν στο σημείο.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το DEBATER, απεικονίζονται οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των δύο πυροσβεστών να καταφέρουν να “απεγκλωβίσουν” και να πιάσουν το τεράστιο φίδι ώστε να το βάλουν μέσα στον ειδικό σάκο και να το απομακρύνουν από τον τρομαγμένο κόσμο.

 

Να σημειωθεί ότι το φίδι οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο μακριά από την πλατεία εβραίων μαρτύρων που βρίσκεται μέσα στο υπέροχο κάστρο της Ρόδου, καθώς λόγω κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της είναι ασφυκτικά γεμάτο από τουρίστες.

debater.gr    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ