Δήμος

Έφυγε από τη ζωή ο αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μανέττας

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών μετά από ιδιαίτερα σκληρή αλλά άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ο  αντιδήμαρχος Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας και Κτηματολογίου δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Βασίλης Μανέττας.

Το γεγονός βύθισε στο πένθος, την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους του, αλλά και όλους όσους τον είχαν γνωρίσει μέσα από την πορεία του, ως καθηγητή μέσης εκπαίδευσης και ως έναν άνθρωπο που δραστηριοποιήθηκε στα κοινά, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα και τη δική του παρακαταθήκη στην τοπική μας κοινωνία.

Ο Βασίλης Μανέττας γεννήθηκε στη Ρόδο το 1962. Ήταν απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ., κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» και κάτοχος πτυχίου της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης. Ήταν υποδιευθυντής στο Γενικό Λύκειο Αφάντου. Είχε δύο παιδιά, την Ειρήνη-Ευαγγελία πτυχιούχο της φαρμακευτικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, και τον Γιάννη πτυχιούχο της σχολής Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αφάντου και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου 2006-2010.

Με τη δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη διετέλεσε, πέρα από αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα, στ Αφάντου.

Το “RodosToday.gr”  εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του και τους οικείους του