Επίσκεψη Φώτη Χατζηδιάκου υποψηφίου βουλευτή ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στο Καστελλόριζο
Πολιτική

Επίσκεψη Φώτη Χατζηδιάκου υποψηφίου βουλευτή ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στο Καστελλόριζο

Στο Καστελλόριζο βρέθηκε στις 28/29-3 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φώτης Χατζηδιάκος για να παραστεί στα θυρανοίξια του ναού του Αγίου Γεωργίου Σαντραπέ και να συναντήσει παλιούς φίλους και συναγωνιστές όπως και τα μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του αντάλλαξε απόψεις με τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς για την πορεία ΕΡΓΩΝ και δράσεων που σχεδιάζει και υλοποιεί ο δήμος Μεγίστης.

Ακολούθως ενημερώθηκε από τους εκπαιδευτικούς και τους υγειονομικούς (αγροτικούς γιατρούς), για τα θέματα παιδείας και Υγείας στο νησί , αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι κατά την διαμονή τους.

Τέλος είχε την ευκαιρία να επισημάνει στους κατοίκους του Καστελλόριζου ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν το πρώτο που στήριξε τους κατοίκους των μικρών νησιών θεσπίζοντας νησιωτικές πολιτικές και διεκδικώντας ειδικά προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι το μόνο κόμμα που έχει καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για την νησιωτικότητα, με την εφαρμογή των νέων ψηφιακών τεχνολογιών για να εφαρμόσουμε στην πράξη την θεμελιώδη αρχή «των νησιών των ίσων ευκαιριών».

Υπενθύμισε επίσης ότι όσον αφορά τα ΕΘΝΙΚΑ μας θέματα το ΠΑΣΟΚ ήταν το μόνο αληθινό πατριωτικό κίνημα, που επιζητεί πάντα την ειρηνική συνύπαρξη με την γείτονα χώρα, όμως δεν επέτρεψε πότε, ούτε συμφωνεί σήμερα με οποιαδήποτε υποχώρηση στα θέματα της εθνικής μας κυριαρχίας, επιδιώκοντας πάντα την εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου.