Θεόδωρος Παπακώστας: Αρχαιολογία Αγάπη Μου Έλα Πάρε Με Από Δω
Εκδηλώσεις

Θεόδωρος Παπακώστας: Αρχαιολογία αγάπη μου έλα πάρε με από δω

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ρόδου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα βιβλίου στις 23 Απριλίου, σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με προσκεκλημένο τον Δρ. Θεόδωρο Παπακώστα, αρχαιολόγο και συγγραφέα των best seller «Χωράει όλη η αρχαιότητα στο ασανσέρ» και «Αρχαιολογία αγάπη μου έλα πάρε με από δω»Τα βιβλία του, ιδιαίτερα δημοφιλή στο ελληνικό κοινό, έχουν ήδη μεταφραστεί σε 12 γλώσσες.

Ο Δρ. Θεόδωρος Παπακώστας, γνωστός και ως Archaeostoryteller στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από τις ομιλίες και τα βιβλία του μεταφέρει στο κοινό την αγάπη του για την επιστήμη της αρχαιολογίας και της αρχαιογνωστικής πληροφορίας με τρόπο απλό, άμεσο και διασκεδαστικό.

Θεόδωρος Παπακώστας: Αρχαιολογία αγάπη μου έλα πάρε με από δω

Θα είναι κοντά μας την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 στις 19:30, στον Προμαχώνα του Αγ. Γεωργίου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, για να ζωντανέψει με τον μοναδικό του τρόπο μύθους και ιστορίες από τον αρχαίο ελληνικό κόσμο, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο συλλογικό μας παρελθόν, αλλά και να υπογράψει τα βιβλία του, σε όσους φέρουν το δικό τους αντίτυπο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ..
Χορηγός επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι
Χορηγός διαμονής: 10GR boutique hotel