Σπύρος Σπυρόπουλος Δήμος Ρόδου
Δήμος

Τηλεδιάσκεψη με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων για την αναβάθμιση του μηχανογραφικού συστήματος του Δήμου Ρόδου

Τις προτάσεις τους και τις ανάγκες σχετικά με την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του μηχανογραφικού συστήματος, είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν οι πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων Ρόδου στο πλαίσιο της διαβούλευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη για την υλοποίηση του προγράμματος «Έξυπνες Πόλεις» όπου έχει ενταχθεί ο Δήμος Ρόδου.

Την Τετάρτη σε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Νέων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Ακίνητης Περιουσίας, Σπύρου Σπυρόπουλου, των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων και στελεχών της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών υπήρξε ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις υπάρχουσες ανάγκες σε επίπεδο μηχανογραφικού εξοπλισμού. Παρουσιάστηκαν επίσης οι σύγχρονες ηλεκτρονικές εφαρμογές και υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου.

«Στο πλαίσιο της μετάβασης του Δήμου Ρόδου στην ψηφιακή εποχή και της υλοποίησης των δράσεων του προγράμματος “Έξυπνες Πόλεις” στο οποίο ενταχθήκαμε, οργανώνουμε για πρώτη φορά, τηλεδιάσκεψη με όλους εσάς τους προέδρους των κοινοτήτων, με θέμα τις μηχανογραφικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν στις κοινότητες σας, έτσι ώστε να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική η εξυπηρέτηση των Δημοτών.

Ο Δήμαρχός μας, κ. Αντώνης Καμπουράκης και εγώ από την θέση που κατέχω, αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες και τα προβλήματα των Τοπικών Κοινοτήτων, απομακρυσμένων και μη, και επιδιώκουμε να δώσουμε άμεσες λύσεις στα θέματα που αφορούν στο μηχανογραφικό εξοπλισμό. Ξεκινούμε από την λεπτομερή καταγραφή των υπαρχουσών αναγκών, ώστε να προβούμε στη συνέχεια στη διάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού», δήλωσε ο κ. Σ. Σπυρόπουλος.