Συνεργασία Επαρχείου Κω, Περιφερειακού Φυτωρίου Περιφέρειας ΝΑ
Περιφέρεια

Συνεργασία Επαρχείου Κω, Περιφερειακού Φυτωρίου και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον καλλωπισμό του νησιού

Σε μία αγαστή συνεργασία του Επαρχείου Κω, του Περιφερειακού Φυτωρίου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο καλλωπισμός του νησιού μας θα ξεκινήσει σύντομα να γίνεται πράξη.

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στο επαρχείο συνάντηση ανάμεσα στον Έπαρχο Ιωάννη Καμπανή, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Φυτωρίου Μιχάλη Λουλούς, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Σταμάτη Καμπουράκη και τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Χαλκιδιό, έπειτα από κάλεσμα του επαρχείου.

Άμεσα θα εκκινήσει η παράδοση δασικών και καλλωπιστικών φυτών, ούτως ώστε να διαμορφωθούν διάφορα σημεία του νησιού μας και η αποκατάσταση των πεύκων που αφαιρέθηκαν λόγω γηραιότητας.

 

Ο Έπαρχος Ιωάννης Καμπανής καλωσόρισε τον κ.Λουλού, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτήν την εποικοδομητική συνάντηση.

Ο κ.Λουλούς τόνισε πως ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο και πως το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει διαδικασία καλλωπισμού με φυτά των μεγάλων νησιών.

Ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης τόνισε πως η συνεργασία με τον κ.Λουλούς ήταν και παραμένει άψογη, τονίζοντας πως η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα τους.

Τέλος ο κ.Χαλκιδιός ανέφερε για τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Φυτωρίου πως είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα παρών όταν του ζητηθεί.

 

Πηγή Kostv