Περιφέρεια

Γιώργος Χατζημάρκος: “Αυτός είναι ο δικός μας πήχης Αυτό είναι το δικό μας Νότιο Αιγαίο απέναντι στις κραυγές και την αμνησία”

“Στην πιο δύσκολη περίοδο και με τον μικρότερο στην ιστορία του τόπου προϋπολογισμό, φτιάχνουμε και βελτιώνουμε την ζωή μας. Αυτός είναι ο δικός μας πήχης. Αυτό είναι το δικό μας Νότιο Αιγαίο απέναντι στις κραυγές και την αμνησία” επισημαίνει σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος 

Ζούμε σε μια παράξενη περίοδο της ιστορίας. Με κραυγές και αμνησία.
Από ένα κομμάτι της κοινωνίας που παριστάνει ότι ξέχασε τι στήριζε και που ζούσε και ένα κομμάτι του πολιτικού προσωπικού που ξέχασε τι έκανε και τι άφησε πίσω του όταν ήταν στα πράγματα.
Σήμερα, αυτή η ανίερη συμμαχία απαιτεί να φτιαχτούν ΟΛΑ. Όλα και Τώρα.
Και είναι τόση η δήθεν ευαισθησία τους που αν δεν είναι ΟΛΑ και δεν είναι και ΤΩΡΑ, δεν τους φτάνει. Αυτό το κάνουν για να δώσουν άλλοθι στο χθες.
Να νομιμοποιήσουν την ανικανότητα και την δολιότητα μιας άλλης περιόδου.
Εμείς, από την πλευρά μας, από την ημέρα που αναλάβαμε, σκουπίζουμε και σφουγγαρίζουμε.
Τα υπολείμματα του πάρτι στο οποίο όχι μόνο δεν ήμασταν καλεσμένοι αλλά πληρώσαμε και τον λογαριασμό στο ακέραιο.
Καθημερινά και σε όλο το μήκος και πλάτος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, φτιάχνουμε.
Οχι γιατί κάποιοι φωνάζουν, άλλωστε ο δικός τους πήχης ήταν το πάτωμα.
Σε όλους τους τομείς της ζωής μας, φτιάχνουμε πράγματα που είχε ξεχάσει και ο χρόνος.
Στην πιο δύσκολη περίοδο και με τον μικρότερο στην ιστορία του τόπου προϋπολογισμό, φτιάχνουμε και βελτιώνουμε την ζωή μας.
Στο οδικό δίκτυο, αυτό που παραλάβαμε δεν αντέχει σε καμία κριτική.
Αν ακούσει κανείς αυτούς που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, θα νομίζει ότι μας παρέδωσαν υπερσύγχρονους λεωφόρους που κατέρρευσαν επι των ημερών μας.
Ε λοιπόν μας παρέδωσαν το πιο προβληματικό οδικό δίκτυο με άπειρες κακοτεχνίες και ελλείψεις.
Κάθε μέρα που περνά αυτό γίνεται καλύτερο.
Με δουλειά που βασίζεται σε σχέδιο, προτεραιότητες και σοβαρότητα. Ο φωτισμός του οδικού δικτύου δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητες κανενός από αυτούς που με ζήλο ασκούνται στην “πολιτική της λακκούβας”.
Ο φωτισμός του οδικού δικτύου, ήταν δική μας προτεραιότητα.
Μετά την Ρόδο και την Κω, στην οποία τώρα υλοποιείται το μεγαλύτερο στην ιστορία του νησιού έργο οδοφωτισμού, και το οποίο επίσης έχει βρεθεί στο στόχαστρο της συμμορίας του Όλα/Τώρα, μελετήσαμε και δημοπρατήσαμε ένα ακόμα έργο που αφορά δεκατρία νησιά.
Αυτός είναι ο δικός μας πήχης.
Αυτό είναι το δικό μας Νότιο Αιγαίο✌️
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ 13 ΝΗΣΙΑ 6.152.942,00€ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΗΣΙ+ΕΡΓΟ Πάρος Μύκονος Σαντορίνη Νάξος Μήλος Τήνος Σύρος Λέρος Πάτμος Κάλυμνος Κάρπαθος Ρόδος Σύμη"