Τουρισμός

Eurowings: Νέες πτήσεις από την Τσεχία προς τα αεροδρόμια της Ρόδου και της Κέρκυρας

Nέα δρομολόγια και αυξημένη συχνότητα πτήσεων προς ελληνικούς προορισμούς περιλαμβάνει το πρόγραμμα πτήσεων της Eurowings για το καλοκαίρι του 2023, το οποίο θα προσφέρει συνδέσεις σε επίπεδα 2019.

Ειδικότερα, ο αερομεταφορέας κατά την περίοδο από τα τέλη Μαρτίου έως τέλη Οκτωβρίου 2023, θα προσφέρει συνδέσεις με συνολικά 16 προορισμούς στην Ελλάδα, 15 στην Ιταλία και 14 στην Ισπανία, τις τρεις δημοφιλέστερες χώρες των επιβατών του αερομεταφορέα, ενώ το δίκτυο πτήσεων θα περιλαμβάνει 37 χώρες, πάνω από 140 προορισμούς και περισσότερα από 380 δρομολόγια.

Δύο ακόμα δρομολόγια από την Πράγα θα προσθέσει η γερμανική αεροπορική εταιρεία στο φετινό καλοκαιρινό πτητικό της πρόγραμμα

Όσον αφορά την Ελλάδα, ο αερομεταφορέας πρόσθεσε τη Ρόδο και τη Ζάκυνθο στους προορισμούς του από το Βερολίνο, ενώ παράλληλα, αύξησε τη συχνότητα πτήσεων από το Ντίσελντορφ προς Κρήτη (9 φορές την εβδομάδα) αλλά και από την Κολωνία προς Κω και Ρόδο (7 φορές την εβδομάδα).

Επιπλέον, ο αερομεταφορέας θα προσφέρει νέες συνδέσεις με Κέρκυρα και Ρόδο από την Πράγα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το καλοκαίρι του 2023 θα πραγματοποιούνται πτήσεις με τα αεροδρόμια της Γενεύης, της Ρόδου και της Κέρκυρας. Παράλληλα, πιο συχνά θα γίνουν τα δρομολόγια προς την Κοπεγχάγη (11 φορές την εβδομάδα), τη Στοκχόλμη– αεροδρόμιο «Arlanda» (6 φορές την εβδομάδα), τη Μάλαγα (4 φορές την εβδομάδα), το Αλικάντε (3 φορές την εβδομάδα) και την Αθήνα (3 φορές την εβδομάδα).

Ήδη διεξάγονται απευθείας πτήσεις της Eurowings προς την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Κως, την Πρέβεζα και τα Χανιά. Το νέο πρόγραμμα της Eurowings από το διεθνές αεροδρόμιο της Πράγας θα περιλαμβάνει πλέον συνολικά 18 δρομολόγια, τα οποία εξυπηρετούνται από τρία σταθμευμένα αεροσκάφη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους.