Αστυνομικό

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης «Έμπλεξε με κάποιον που το έπαιζε παπάς» λέει ο πατέρας της

 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 44χρονης στη Ρόδο. Ο σύζυγος και ο πατέρας της αγνοούμενης γυναίκας έκαναν έκκληση να επιστρέψει σπίτι της και έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τους πιθανούς λόγους που έχει εξαφανιστεί. Την ίδια ώρα, ο κτήτορας της μονής, στην οποία φέρεται να έβρισκε καταφύγιο η γυναίκα, ισχυρίζεται ότι η 44χρονη μητέρα ενός παιδιού είχε πολλά οικογενειακά προβλήματα.

Τα ίχνη της χάθηκαν τη Δευτέρα (16/1), ωστόσο εντοπίστηκε το αμάξι της αναποδογυρισμένο σε ερημικό δρόμο της Μαλώνας, που οδηγεί σε μοναστήρι στην περιοχή Νιόγλια.

«Ήταν αυτοκτονική και φοβόταν τον σύζυγό της», υποστηρίζει ο κτήτορας της μονής, στην οποία έβρισκε καταφύγιο

Μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποιο σημείο ζωής και η οικογένειά της ανησυχεί. Ο πατέρας της και ο σύζυγος της έκαναν έκκληση να επιστρέψει στο σπίτι της, όπου την περιμένει ο εξάχρονος γιος της.
«Έμπλεξε με κάποιον που το έπαιζε παπάς»

Ο πατέρας της αγνοούμενης μίλησε στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έδωσε τη δική του εκδοχή για τον πιθανό λόγο εξαφάνισης της κόρης του.

«Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε να ξεμπλέξει. Πήγε το παιδί στο σχολείο και μετά το παράτησε, δεν πήγε να το πάρει», ανέφερε μεταξύ άλλων και συγκινημένος έκανε έκκληση να γυρίσει σπίτι της.

«Είχε ξανά φύγει από το σπίτι»

Ο σύζυγός της 44χρονης μίλησε στην εκπομπή και απηύθυνε έκκληση σε όλους να βοηθήσουν για τον εντοπισμό της.

Υποστήριξε ακόμα ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζεται.

«Είχε φύγει και άλλες φορές από το σπίτι, όμως μετά επέστρεφε και είχε ανοιχτό το κινητό της, επικοινωνούσε», υποστήριξε και δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ιερωμένο και το μοναστήρι ή το εάν είχαν οικογενειακά προβλήματα.

«Είχε προβλήματα με τον σύζυγό της και ήταν αυτοκτονική»

Ο κτήτορας της μόνης όπου φέρεται να πήγαινε τακτικά η 44χρονη τοποθετήθηκε στην εκπομπή. Όπως είπε, η γυναίκα είχε πολλά προβλήματα στον γάμο της και ότι συχνά είχε εκφράσει την επιθυμία να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Είχε πολλά προβλήματα, όπως και με τον σύζυγό της. Της μιλούσαμε εμείς, όπως και άλλοι άνθρωποι να κάνει υπομονή. Να τα δει διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί είχε τάσεις αυτοκτονικές και είχε φύγει ξανά, εξαφανίστηκε. Έλεγε “την άλλη φορά που θα φύγω δε θα με ξανά δείτε”. Είπε σε μένα και σε άλλους ότι την τραβούσαν από τα μαλλιά και ότι την κλείδωναν έξω τη νύχτα. Και οι γονείς δεν της φέρονταν καλά, υπήρξε και μαι σχετική κακοποίηση από τους γονείς της», υποστήριξε.

Ακόμα, ο κτήτορας της μονής υποστήριξε ότι φοβόταν πολύ τον άνδρα της, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο, είχε εκφράσει και σε άλλους, ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε την τάση να προσκολλάται σε μονές και μοναστήρια.

newsbeast.gr