Περιφέρεια

Γιώργος Υψηλάντης: Το βαθυστόχαστο της «λακκούβας» και οι «μειονεκτικοί» απόγονοι του Κωακού λαού

Απάντηση στα όσα ανέφερε σε σχετική επιστολή του ο πρώην δήμαρχος Κω, κ. Βασίλης Χατζηγιακουμής, έδωσε ο Γιώργος Υψηλάντης.

Απάντηση Γιώργου Υψηλάντη, Εκπροσώπου Τύπου Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, στις δηλώσεις του κ. Β. Χατζηγιακουμή

Με όχημα ένα «γελοίο», όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, πρόβλημα, ο κ. Βασίλης Χατζηγιακουμής πρώην Δήμαρχος του Δήμου Δικαίου της Κω, επιτίθεται στην Περιφερειακή Αρχή, χαρακτηρίζοντας την συλλήβδην «ανύπαρκτη και «άχρηστη». Επιτίθεται επίσης και στο 70% των Κώων που την εμπιστεύθηκε το 2019, γιατί, κατά τα λεγόμενα του, δεν διαθέτουν τα γονιδιακά προτερήματα των προγόνων τους που και καλά ήξεραν ποιους να ψηφίζουν, τα οποία προφανώς διαθέτει μόνο ο ίδιος και το υπόλοιπο 30% των Κώων που δεν ψήφισαν τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή.
Κατά τα λοιπά, μας καλεί να μην προσπαθήσουμε να «ανακαλύψουμε» τι κρύβεται πίσω από τα λεγόμενά του. Τι να ανακαλύψουμε δηλαδή; Το βαθυστόχαστο της λακκούβας; Την άκρως δημοκρατική άποψη και τον σεβασμό του στην ετυμηγορία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπατριωτών του πριν τέσσερα χρόνια, που θα επιβεβαιωθεί πανηγυρικά ξανά σε λίγους μήνες; Μόνος του τα λέει όλα.
Τελικά όσοι επιλέγουν να ασκήσουν την πολιτική της «λακκούβας» σε βάρος της Περιφερειακής Αρχής, είναι φανερό ότι δεν θέλουν και δεν μπορούν να βγουν από την πολιτική λακκούβα στην οποία βουλιάζουν εδώ και χρόνια! Επιλογή τους βέβαια, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.
Τις όποιες απαντήσεις του, ο κ. Χατζηγιακουμής, ας τις δώσει στο 70% των γονιδιακά μειονεκτικών σημερινών απογόνων του Κωακού λαού.