Περιφέρεια

Στον Γιώργο Λεονταρίτη η νέα Ειδική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε η νέα Ειδική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Μαριάννα Νικολαΐδου συνοδευόμενη από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Πολύκαρπο Πολυχρονάκη.

Σκοπός της επίσκεψης της κ. Νικολαΐδου ήταν η γνωριμία με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, στα πλαίσια ανάληψης των νέων της καθηκόντων.

Ο κ. Λεονταρίτης καλωσόρισε τη νέα Ειδική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της ευχήθηκε καλή δύναμη στο απαιτητικό της έργο.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Λεονταρίτης ενημέρωσε αναλυτικά την κ. Νικολαΐδου για το έργο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επισημαίνοντας τις μεγάλες επιτυχίες που έχει σημειώσει στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις διοικητικές δυσκολίες που υπάρχουν ζητώντας και τη δική της συνδρομή προκειμένου η συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου να είναι άριστη προς όφελος της κοινωνίας.

Τέλος, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Πολυχρονάκη για την μέχρι τώρα πολύ καλή συνεργασία που είχαν, η οποία θα συνεχιστεί μέσα από το διοικητικό ρόλο του κ. Πολυχρονάκη, αυτόν του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.