Ρόδος: Νέα επίθεση λίγο πριν την εξιχνίαση της δολοφονίας
Αστυνομικό

Ρόδος: Νέα επίθεση λίγο πριν την εξιχνίαση της δολοφονίας (video)

Ρόδος: «Προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο στον αδελφό μου…»  Όσα αποκαλύπτει ο γιος του αδικοχαμένου Γιώργου Καρυώτη

Μια ανάσα πριν την εξιχνίαση της δολοφονίας του άτυχου οικογενειάρχη Γιώργου Καρυώτη στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, φαίνεται ότι βρίσκονται οι Αρχές.

Ο μεγαλύτερος γιος του βιοπαλαιστή Γιώργου Καρυώτη, που μένει σήμερα στο σπίτι του φονικού, δέχθηκε επίθεση από άγνωστους δράστες.

Σύμφωνα με τον αδελφό του, Βαγγέλη, τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου, δύο ή τρεις άνδρες, αποπειράθηκαν να εισβάλουν στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο πατέρας τους το μεσημέρι της Τρίτης 14 Ιουνίου.

«Προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο στον αδελφό μου…»

Ο Βαγγέλης μιλώντας στο «Τούνελ», εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το σοβαρό αυτό περιστατικό σχετίζεται με τους δράστες της δολοφονίας του πατέρα του.

«Το περασμένο Σάββατο προς ξημερώματα Κυριακής γύρω στις τρεις παρά τέταρτο το ξημέρωμα, ο αδελφός μου, που μένει πλέον στο σπίτι του πατέρα μου, δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές πάνω στην πόρτα. Κάποιοι προσπαθούσαν να τη σπάσουν για να μπουν μέσα. Ευτυχώς που δεν το κατάφεραν, γιατί θα θρηνούσαμε και τον αδελφό μου. Απ’ ότι μου είπε ήταν περίεργη η γλώσσα τους και δεν μπορούσε να καταλάβει πολλά, γιατί ήταν ζαλισμένος από κάποια παυσίπονα. Απλά φοβήθηκε και προσπαθούσε να αμυνθεί, καθόταν πίσω από την πόρτα κρυμμένος. Πρέπει να ήταν τουλάχιστον δύο με τρία άτομα», είπε συναισθηματικά φορτισμένος.

«Στη γειτονιά με κατηγορούν ακόμα ότι εγώ με τον αδελφό μου σκοτώσαμε τον πατέρα μου για να πάρουμε το σπίτι. Εμένα δε με ρωτάει κανείς για το πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Για το πώς είναι η ψυχολογία μου… Η καθημερινότητά μου είναι δουλειά, σπίτι, νεκροταφείο και νεκροταφείο, σπίτι, δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που δεν θα έχω τον πατέρα μου μαζί μου. Η μητέρα μου είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η αδελφή μου το ίδιο. Για εμάς αυτό δεν έχει τελειώσει. Δεν έχουμε κάποιο νέο ούτε από την Ασφάλεια της Ρόδου, ούτε τίποτα. Είμαστε σε ένα μαύρο σκοτάδι μέχρι στιγμής. Όσο κυκλοφορεί ο δολοφόνος του πατέρα μου έξω, φοβόμαστε, κλειδαμπαρωνόμαστε μέσα στο σπίτι», κατέληξε.

Το πτώμα του άτυχου οικογενειάρχη Γιώργου Καρυώτη, είχε εντοπίσει μέσα στο σπίτι ο μικρότερος γιο του, Βαγγέλης. Το θύμα βρισκόταν με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα με κορδόνια από τα άρβυλά του, ενώ έφερε θηλιά στο λαιμό με ένα χοντρό σχοινί. Λίγο νωρίτερα, του είχαν κλείσει με μια πετσέτα τις αεροφόρους οδούς, για να μην φωνάξει και τον ακούσουν.

Οι έρευνες των Αρχών που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, φαίνεται πως επικεντρώνονται στο γνώριμο περιβάλλον του.

Διαβάστε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.

Πηγή: anikolouli.gr