Περιφέρεια

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του στα νησιά του νομού

Την Παρασκευή στις 2/12 ο κ. Λουλούς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο την Ενεργειακής κ. Ιωάννη Θεμέλαρο επισκέφθηκε το Δήμαρχο του νησιού κ. Μιχάλη Κόλια.
Σκοπός της επίσκεψης το αίτημα που στάλθηκε από τον Δήμο προς το Επαρχείο ώστε να γίνει δράση δεντροφύτευσης στο νησί, ο Πρόεδρος του Φυτωρίου ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι, στις αρχές του επόμενου έτους θα παραλάβει τα φυτά για να γίνει η περιβαλλοντική δράση που οργανώνεται μεταξύ του Δήμου του ΠΕ.ΦΥ.Ν.Α και των σχολικών μονάδων.
Ο κ. Λουλούς έκανε γνωστό στο Δήμαρχο ότι, o πρόεδρος της Ενεργειακής κ. Ιωάννης Θεμέλαρος θα παραλάβει και θα διαθέσει στους παιδικούς σταθμούς, στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία του νησιού υλικό για να μπορέσουν τα παιδιά να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης.
Χθες Τετάρτη 7/12 παραδόθηκαν στα παρακάτω σχολεία και σταθμούς 26 ζαρντινιέρες ξύλινες τεράστιων διαστάσεων, 78 φυτοχώματα 80 λίτρων έκαστο και περισσότερα από 300 λαχανοκομικά φυτά.
Ο κ.Λουλούς χθες 7/12 συνοδευόμενος από την Επάρχο κ. Καλλιόπη Νικολαΐδου επισκέφθηκε το νησί της Ηρωικής Κάσου όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο και με φορείς για θέματα περιβάλλοντος, πρωτογενή τομέα και δράσεων που θα γίνουν από αρχές του έτους στο νησί.