Ελλάδα Περιφέρεια

Στο Καστελλόριζο και στη νήσο Ρω σήμερα οι περιφερειάρχες της χώρας

Το Καστελλόριζο και τη νήσο Ρω επισκέφθηκαν σήμερα περιφερειάρχες της χώρας που βρέθηκαν στη Ρόδο στο πλαίσιο διεξαγωγής του 8ου συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) το οποίο πραγματοποιήθηκε στο νησί την Πέμπτη και την Παρασκευή.

 

Τα μέλη της ΕΝΠΕ μαζί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη βρέθηκαν στη νήσο Ρω, όπου έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της κυράς της Ρω, παρουσία της φρουράς του νησιού που έψαλε τον εθνικό ύμνο.

 

Στη συνέχεια οι περιφερειάρχες μετέβησαν στο Καστελλόριζο όπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο του νησιού, Γιώργο Σαμψάκο και τις τοπικές αρχές.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Φάνης Σπανός και ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης