Γ.Χατζημάρκος: "Το Φράγμα Κρητηνίας, απ τα πιο ξεχασμένα και ταλαιπωρημένα έργα, σύμβολο πολλών αρνητικών "αρετών", τώρα φτιάχνεται.
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Το Φράγμα Κρητηνίας, απ τα πιο ξεχασμένα και ταλαιπωρημένα έργα, σύμβολο πολλών αρνητικών “αρετών”, τώρα φτιάχνεται” (video)

“Το Φράγμα της Κρητηνίας, κατασκευάζεται και θα ολοκληρωθεί και αυτό, όπως όλα τα έργα που πήραμε στα χέρια μας για να τελειώνουμε με το χθες”  αυτό είχε επισημάνει τον Αύγουστο του 2022  σε γραπτή δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

“Όχι, δεν είναι εύκολο να τελειώσεις με τους σκελετούς του παρελθόντος. Έργα που ήταν η ατζέντα της συζήτησης επι δεκαετίες, τώρα κλείνουν. Όλα.
Μία-μία, όλες οι κουβέντες του χθες, σήμερα κλείνουν και ας είναι αυτή η πιο δύσκολη περίοδος της σύγχρονης ιστορίας μας.
Από ύδρευση μέχρι οδικό δίκτυο, από αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι σχολικές αίθουσες, από ρέματα μέχρι αποχετεύσεις. Αρμοδιότητας μας ή όχι, ευθύνης μας ή όχι.
Εκατοντάδες έργα, σε όλα τα νησιά. Γιατί, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τον τόπο μας.
Το Φράγμα της Κρητηνίας, κατασκευάζεται και θα ολοκληρωθεί και αυτό, όπως όλα τα έργα που πήραμε στα χέρια μας για να τελειώνουμε με το χθες”

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος με σημερινή του ανάρτηση στα social media αναφέρει τα εξής:
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι να βλέπεις να φτιάχνονται τα ξεχασμένα και απ’ τον χρόνο.
Το Φράγμα Κρητηνίας, απ τα πιο ξεχασμένα και ταλαιπωρημένα έργα, σύμβολο πολλών αρνητικών “αρετών”, τώρα φτιάχνεται.
Μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση το χαμόγελο στο πρόσωπο των κατοίκων της περιοχής όταν μας λένε ότι ακόμα δυσκολεύονται να το πιστέψουν.
Να το πιστέψετε, τους απαντάμε. Εμείς τηρούμε τον λόγο μας ✌️
ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της #Blue_Art_Drone_Experts για την πρωτοβουλία τους να μας παρουσιάσουν το έργο της Περιφέρειας στο Φράγμα της Κρητηνίας.