Γ.Χατζημάρκος: "Ένα νέο γήπεδο 9×9 ανακατασκευάζεται στον Αρχάγγελο της Ρόδου για να δοθεί στα παιδιά που αναζητούν χώρους άθλησης"
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Ένα νέο γήπεδο 9×9 ανακατασκευάζεται στον Αρχάγγελο της Ρόδου για να δοθεί στα παιδιά που αναζητούν χώρους άθλησης”

Νέο γήπεδο 9Χ9 στον Αρχάγγελο της Ρόδου

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει τα εξής: 
“Στον Αρχάγγελο της Ρόδου, ένα γήπεδο 9×9 ανακατασκευάζεται για να δοθεί και αυτό, σύγχρονο και ασφαλές, στα παιδιά που αναζητούν χώρους άθλησης.
Το Ειδικό Πρόγραμμα Συντήρησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων που πρώτοι, και χωρίς αρμοδιότητα, εφαρμόσαμε και οδήγησε στην ανακατασκευή δεκάδων αθλητικών εγκαταστάσεων σε νησιά μας, κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ως η πρωτοβουλία που έδωσε λύσεις που τα νησιά μας και κυρίως η νεολαία τους είχαν ανάγκη.
Αντιμετωπίζουμε τις πάσης φύσεως δυσκολίες, όπως αυτές που συνάντησε στην εξέλιξη της η διαγωνιστική διαδικασία του εν λόγω έργου, με την υπομονή, την επιμονή και την δημιουργικότητα που αρμόζει σε μια δημόσια διοίκηση με σταθερές αρχές, δέσμευση στον στόχο και στον λόγο της. Όπως επίσης, αντέχουμε στην μίζερη και μικρόψυχη στάση των ψευτοευαίσθητων που τρέφονται από την χολή που που οι ίδιοι παράγουν.
Θυμίζουμε πάντα ότι αν εκείνοι έκαναν στο ελάχιστο την δουλειά τους, σήμερα εμείς δεν θα χρειαζόταν να παίρνουμε πρωτοβουλίες σε τομείς της ζωής που δεν ανήκουν στις δικές μας αρμοδιότητες.
Κοιτάμε πάντα Μπροστά και μας αφορά μόνο το να φέρουμε Αποτέλεσμα.
Κοιτάμε μόνο πως θα φτιάχνουμε πράγματα, καταστάσεις και εγκαταστάσεις. Καθημερινά “
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΗΣΙ+ ΝΗΣΙ+ΕΡΓΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 9x9"