Δήμος Ρόδος

Προσφορά αλιευμάτων στο Συσσίτιο Δήμου Ρόδου από την Λέσχη Lions Ρόδου

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ο πρόεδρος της Λέσχης Lions Ρόδου L. Παύλος Μπακίρης μαζί με τον πρόεδρο της επιτροπής κοινωνικής φροντίδας L. Γιώργο Αλεξανδρίδη επισκέφτηκαν το συσσίτιο του Δήμου Ρόδου και παρέδωσαν 29 κιλά αλιευμένα ψάρια για τις ανάγκες της δομής.

Τα ψάρια ήταν αλιευμένα από τον ίδιο τον L. Γιώργο Αλεξανδρίδη. Μας υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος – κοινωνικής πολιτικής & υγείας, προστασίας τρίτης ηλικίας & κοινωνικής πρόνοιας κος Γιώγος Τριάντος με στελέχη της δομής, και μας ευχαρίστησε για την προσφορά μας.

Πολλές φορές η Λέσχη Lions Ρόδου έχει προσφέρει τρόφιμα στο Δημοτικό Συσσίτιο Ρόδου και συζητήσαμε για τις ανάγκες που έχει η δομή. Προγραμματίζουμε δε την προσφορά και άλλων τροφίμων, καθώς και γλυκισμάτων ενόψει των Χριστουγέννων. Να σημειώσουμε ότι κάθε χρόνο την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς ο L. Αλεξανδρίδης, μαζί με την επιτροπή κοινωνικής φροντίδας της Λέσχης που είναι πρόεδρος της, φροντίζουν για την συλλογή τροφίμων και ο ίδιος φροντίζει μαζί με την σύζυγο του Lion Ευαγγελία Αλεξανδρίδη να συμμετέχουν με μεγάλη προσφορά γιορτινών εδεσμάτων που παράγουν στην βιοτεχνία σφολιατοειδών που διατηρούν.

Η λέσχη μας τους ευχαριστεί και νοιώθει υπερήφανη που αποτελούν μέλη της.

Για τη Λέσχη Lions Ρόδου

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ                                ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ