Περιφέρεια Ρόδος

Γ.Χατζημάρκος – Ανάβαση Φιλερήμου ”Αλέξανδρος Αρνάς” : “Η ιστορία κάθε τόπου γράφεται μέσα από τους ανθρώπους του” (video)

Με απόλυτη επιτυχία και την παρουσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, καθώς και πλήθους κόσμου, διεξήχθη η Ανάβαση Φιλερήμου ”Αλέξανδρος Αρνάς”

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η ανάβαση Φιλερήμου ”Αλέξανδρος Αρνάς”

Στον αγώνα  έδωσε  το ”παρών” ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και οι Αντιπεριφερειάρχες Κάλλιστος Διακογεωργίου και Νίκος Νικολής, καθώς και  Ο Ρ.Σ.Α., ο πρόεδρος Τάσος Αρνάς, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Χαλικιάς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. έχουν οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, ενώ πρώτα ξεκίνησαν την ανάβαση Φιλερήμου τα ιστορικά αυτοκίνητα και στη συνέχεια έγινε ο χρονομετρημένος αγώνας.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν  ιδανικά σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε στη Φιλέρημο και παρακολούθησε  την αναβίωση της ιστορικής Ανάβασης ”Αλέξανδρος Αρνάς”

12sports.gr

 

 

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτησή του στα social media αναφέρει τα εξής: 

“Δώσαμε την εκκίνηση ενός αγώνα που φέρει το όνομα ενός ανθρώπου που συνέδεσε την ζωή του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη Ρόδο. Η ιστορία κάθε τόπου γράφεται μέσα απο τους ανθρώπους του.
Η αναβίωση της Ανάβασης Φιλερήμου “Αλέξανδρος Αρνάς”, είναι γεγονός “