Στ. Πέτσας, Β.Κικίλιας και Ν. Χαρδαλιάς,θα χαιρετίσουν τις εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου
Περιφέρεια Ρόδος

Στ. Πέτσας, Β.Κικίλιας και Ν. Χαρδαλιάς, θα χαιρετίσουν τις εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

 

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Στ. Πέτσας, Β.Κικίλιας και Ν. Χαρδαλιάς,θα χαιρετίσουν τις εργασίες του Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 17:00, οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου το με τίτλο «Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, με αποφασιστικότητα, τόλμη και όραμα σχεδιάζουμε το μέλλον μας».

Η «καρδιά» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων από σήμερα, «χτυπά» , στην Αθήνα, όπου θα διεξαχθούν οι διήμερες εργασίες του Συνεδρίου της, που πραγματοποιείται, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη νησιωτική αυτοδιοίκηση.

 

Η επίσημη έναρξη των εργασιών του  Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 17:00, με την εισήγηση του Προέδρου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και ο Υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς. Επίσης, θα παραστούν, και θα χαιρετίσουν τις εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, εκπρόσωποι Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, οι Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Καλλιθέας και Αντιπρόεδρος της  ΚΕΔΕ Δημήτρης Κάρναβος, Πρόεδροι Νησιωτικών ΠΕΔ , καθώς και εκπρόσωποι Φορέων και Οργάνων της Ελληνικής Πολιτείας.

Στις εργασίες του Συνεδρίου, θα συμμετάσχουν 125 Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, από τους 34 Δήμους του Νοτίου Αιγαίου.

Να σημειωθεί, ότι σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ , θα διεξαχθούν παράλληλες συνεδρίες των 12 Θεματικών Επιτροπών της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου σε στρογγυλά τραπέζια, όπου θα συζητηθούν εκτενώς και θα κατατεθούν, προτάσεις, για όλα τα επίμαχα θέματα, που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

 

Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Athens Marriott Hotel, Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 385.

Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/11/2022 στις 5:00  μ.μ.. Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά και τις δύο ημέρες και μέσω live streaming στο YouTube από το επίσημο κανάλι της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

Σας ενημερώνουμε, ότι τις εργασίες του Συνεδρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να αναμεταδώσετε μέσω του επίσημου καναλιού της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου στο Youtube, στο  site του Δήμου σας.  Σας αποστέλλουμε και τον σχετικό σύνδεσμο (Link).

Για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου

 

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου

Αντώνης Β. Καμπουράκης

Δήμαρχος Ρόδου

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ.

Γιώργιος Πόκκιας

Δ.Σ. Ρόδου

Αναμετάδοση των εργασιών του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου (11-12/11/2022)

Π.Ε.Δ. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

https://www.youtube.com/channel/UCi1ela3EgKEiilRkS_UTRhg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                            Γραφείο Τύπου

                                           ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου