Δήμος

Αντώνης Καμπουράκης από την WTM: “H Ρόδος μας διατηρεί την υψηλή ελκυστικότητά της”

 

Ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου σε δήλωση του όσον αφορά  τη Ρόδο ως τουριστικό προορισμό αναφέρει τα εξής: 

H Ρόδος μας διατηρεί την υψηλή ελκυστικότητά της.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη Ρόδο μας και στο Νότιο Αιγαίο. Παγκόσμιοι leaders της τουριστικής αγοράς, μας βαθμολογούν με άριστα για όσα πετύχαμε την τελευταία τριετία. Την άριστη υγειονομική διαχείριση που πετύχαμε και τον σεβασμό στον επισκέπτη που δείξαμε το 2020. Τη θετική συμβολή μας στην τουριστική επανεκκίνηση του 2021 με όρους πλήρους ασφάλειας. Και την κατάρριψη κάθε προηγούμενου ιστορικού ρεκόρ το 2022.
Αυτή η σπουδαία παρακαταθήκη της τριετίας δημιουργεί και τη δυναμική για το 2023 καθώς ο κόσμος συνεχίζει να επιθυμεί να ταξιδέψει και η Ρόδος μας διατηρεί την υψηλή ελκυστικότητά της. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σημαίνει εφησυχασμό. Αντίθετα πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, επενδύοντας στη ζεστή αυθεντική ροδίτικη φιλοξενία που είναι και το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημά μας.
Επιπλέον αποδείχθηκε πως η επιτυχία στον τουρισμό είναι ομαδικό άθλημα. Κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Κοιτάζοντας όλοι μαζί προς την ίδια κατεύθυνση, ενώνοντας όλες τις δυνάμεις μας και αξιοποιώντας σοβαρά και υπεύθυνα κάθε δυνατότητα και κάθε ευκαιρία να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των επιδόσεών μας.