Νέα Διοίκηση στην Ένωση Πολυτέκνων Δωδεκανήσου
Ρόδος

Νέα Διοίκηση στην Ένωση Πολυτέκνων Δωδεκανήσου

Νέα Διοίκηση εξελέγη στην Ένωση Πολυτέκνων Νομού Δωδεκανήσου κατά τις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Γεωργίου (Άνω) της Ρόδου.

Η προσέλευση των πολυτέκνων-μελών της Ένωσης ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική ενώ τηρήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό της Ένωσης.

Πριν την έναρξη της ψηφοφορίας ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης κ. Ηρακλής Αντωνίου παρέδωσε στη Γενική Συνέλευση την απόφαση ανακήρυξης των υποψηφίων.

Στη συνέχεια εξελέγη εφορευτική επιτροπή αποτελούμενη από τον κ. Μιχαήλ Λυριστή και την Σωτηρία Αττιτή.

Ακολούθησε η ψηφοφορία και τα μέλη της Ένωσης με την επίδειξη της θεωρημένης κάρτας πολυτέκνων, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας έγινε η καταμέτρηση των ψήφων και αναδείχθηκαν οι επιτυχόντες για το Δ.Σ και οι αναπληρωματικοί. Το ίδιο βράδυ τα εκλεγμένα μέλη συνήλθαν σε συνεδρίαση και προέβησαν ομόφωνα στην κατανομή των αξιωμάτων ως εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Γ. Μηνατσής

Α΄Αντιπρόεδρος: Μηνάς Νικολάου

Β΄Αντιπρόεδρος: Ελένη Λεφάκη

Γεν. Γραμματέας: Γιάννης Κ. Σάρλης

Ταμίας: Νίκος Τσαβαρής

Αν. Ταμίας: Ελένη Μπονιάτη

Υπεύθυνος Κοιν. μέριμνας: π. Παντελεήμων Σπανός

Αναπληρωματικά μέλη:

Δημήτρης Λυριστής

Τρύφωνας Κοντογιάννης

Κυριάκος Μάγος

Αντώνιος Ξεπαπαδάκης

Ιωάννα Κλαδάκη

Φωτεινή Νταλλαρή

Εκπρόσωπος για το νησί της Λέρου ορίστηκε η κυρία Φωτούλα Νταλλαρή.

Η νέα διοίκηση της Ένωσης θα χαράξει νέα πορεία στη λειτουργία της και στη λειτουργία του Γραφείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολύτεκνων μελών της Ένωσης, θα καθορίσει νέους στόχους για τη διεκδίκηση των «προνομίων» που καταργήθηκαν, και θα αναπτύξει τις απαραίτητες σχέσεις με φορείς του Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και με τις αρχές του τόπου.

Τέλος μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα επισκεφθούν τα νησιά του Νομού μας προκειμένου να επανακτηθεί η επαφή με τους εκεί πολύτεκνους και να ορισθούν εκπρόσωποι της Ένωσης σε κάθε νησί.

Το Δ.Σ της Ένωσης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον εφημέριο της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου (Άνω) για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας του πνευματικού κέντρου της Εκκλησίας για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης και τη διεξαγωγή των εκλογών, καθώς επίσης τον κύριο Μιχάλη Λυριστή και την Σωτηρία Αττιτή για τη συμβολή και τη βοήθεια τους για τη διεξαγωγή των εκλογών.