Αστυνομικό

Κολωνός: Τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο ανάμεσα στους 212 ; Τι απαντά

Κολωνός: Μετά την αποκάλυψη “βόμβα” της  “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” για τον Αντώνη Αντωνιόζα ένα ακόμα πολιτικό στέλεχος φέρεται να είχε συνομιλία με την 12χρονη, σύμφωνα με τις αρχές. Πρόκειται για τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Νικολετάκης

Ο ίδιος μιλώντας στο ereportaz είπε ότι δεν θυμάται αν είχε συνομιλία με την ανήλικη καθώς στη συγκεκριμένη εφαρμογή εμφανίζονται “χιλιάδες προφίλ” ,όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.  Σημείωσε ότι δεν έχει κληθεί από τις αρχές  αλλά “αν τον καλέσουν θα πάει φυσικά. Τόνισε μάλιστα ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα.”

Αναλυτικά το τι μας είπε: “Από σας το μαθαίνω ότι το όνομα μου είναι μέσα στη λίστα αυτή.  Δεν θυμάμαι καθόλου αν έχω μιλήσει ή όχι. Βγαίνουν χιλιάδες προφίλ στην συγκεκριμένη εφαρμογή ,μιλάς με πάρα πολλά άτομα. Πού να ξέρω αν έχω μιλήσει. Μπορεί να μιλάς με κάποιο  άτομο και μετά από δευτερόλεπτα αυτό αλλάζει. Δεν με έχουν καλέσει από την αστυνομία. Αν με καλέσουν φυσικά και θα πάω ,δεν έχω να κρύψω κάτι. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι μέσα στη λίστα. Φανταστείτε πόσοι μπαίνουν. Σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι εκεί. Εγώ μένω και στη Ρόδο άλλωστε.”

“Να βρεθούμε στο αμάξι”

Κόλαφος για το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Αντωνιόζα αποτελούν οι διάλογοι του με την ανήλικη . Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσίασε η εκπομπή TLIVE ο Αντώνης Αντωνιόζας δέχθηκε πρόταση από την 12χρονη να συνευρεθούν σε αυτοκίνητο έναντι 70 ευρώ. Ο ίδιος μιλώντας στην ΜΠΑΜ και στον Νίκο Νικολετάκη την περασμένη Παρασκευή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε υποπέσει στην αντίληψη του κάτι τέτοιο. Όπως αναφέρθηκε , δημοσιογράφος από την εκπομπή του ALPHA ήταν αυτή που ενημέρωσε τον πολιτευτή στις 20 Οκτωβρίου ότι το όνομα του βρίσκεται στη λίστα των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης. Ο ίδιος ,όπως είπε και στην ΜΠΑΜ, θορυβήθηκε και έσπευσε να πάει στην ΓΑΔΑ για να καταθέσει αυτοβούλως την ίδια μέρα. Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε τη δική της εξήγηση γιατί ,αν και γνώριζε η ίδια και συνεργάτες της από τότε την εμπλοκή προσώπου από τον δημόσιο βίο δεν ενημέρωσαν την κοινή γνώμη και χρειάστηκε να φθάσει η πληροφορία στον Πέτρο Κουσουλό ο οποίος το δημοσίευσε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ.

Ο κ.Αντωνιόζας αρνήθηκε ότι έστειλε το τηλέφωνο της 12χρονης σε άλλους χρήστες επικαλούμενος την δικαιολογία ότι εφόσον ήταν στην εφαρμογή ως άνδρας το blindchat θα προωθούσε το τηλέφωνο της ανήλικης σε γυναίκες που χρησιμοποιούν το chat.