Δήμος

Δημ.Τσίκκης: “Η ΔΕΥΑΡ δεν διαγράφει αλλά διορθώνει λογαριασμούς”

Χαρακτηριστικό δείγμα μικροπολιτικής ανευθυνότητας και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης η δήλωση του συναδέλφου

κ Πάλλα περί διαγραφής ποσού σε μεγάλο καταναλωτή.

Η ΔΕΥΑΡ με την απόφαση της δεν διέγραψε αλλά διόρθωσε τις λάθος χρεώσεις ως όφειλε.

Η σημερινή ΔΕΥΑΡ δεν διεκδικεί το αλάθητο του Πάπα και θα συνεχίσει να διορθώνει τις αδικίες όπου τις εντοπίζει.
ΕΜΕΙΣ θα συνεχίσουμε να πράττουμε αυτό που θεωρούμε σωστό για το καλό των καταναλωτών, διορθώνουμε τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο λανθασμένο λογαριασμό ακόμη κι αν πρόκειται για αγρότες, οικίες και επαγγελματικούς χώρους,

ΕΣΕΙΣ να συνεχίσετε να διαφωνείτε και να ρίχνετε κροκοδείλια δάκρυα για να εντυπωσιάσετε με δηλώσεις που αποπροσανατολίζουν.

Την τακτική της διόρθωσης των λογαριασμών ακολούθησαν όλες οι διοικήσεις των τελευταίων ετών, όχι μόνο σε μεγάλους  αλλά μικρότερους καταναλωτές που οι χρεώσεις είναι λανθασμένες.

Έχω πολλά παραδείγματα «διορθώσεων» να σας αναφέρω ειδικά την προεκλογική περίοδο του 2019 που η παράταξη σας ήταν διοίκηση.

Σε μια εποχή που η ΔΕΥΑΡ χρειάζεται την στήριξη όλων μας πρέπει σκοπιμότητες, ανακοινώσεις «πυροτεχνήματα» που δεν έχουν διασταυρωθεί και γίνονται σε κρατικά ραδιοφωνικά μέσα να μείνουν στην άκρη για προχωρήσουμε μπροστά.

Σαν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου έχω δηλώσει από την πρώτη μέρα ότι επιζητώ την συνεργασία και την ομόνοια και δεν θα σταματήσω να εργάζομαι με σθένος για αυτή.