Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Το καλό τουριστικό 2022, δεν μας οδηγεί σε εφησυχασμό. Μας δίνει τη δύναμη να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά”

 

“Το καλό τουριστικό 2022, δεν μας οδηγεί σε εφησυχασμό. Μας δίνει τη δύναμη να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για τη συνέχεια” επισημαίνει σε δήλωση του  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, για τη χθεσινή συνάντησή του με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, όπου προχώρησαν σε μια πρώτη αποτίμηση και όλων των ποιοτικών στοιχείων της εξαιρετικής φετινής χρονιάς, που συνεχίζεται με εντυπωσιακά και για τον Οκτώβριο αποτελέσματα, ενώ στην ατζέντα τέθηκε και το σχέδιο για το 2023.

 

“Το καλό τουριστικό 2022, δεν μας οδηγεί σε εφησυχασμό. Μας δίνει τη δύναμη να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για τη συνέχεια”

«Γιατί, τίποτα δεν ήρθε μόνο του και η συντονισμένη δουλειά με συνέπεια και επαγγελματισμό, πάντα αποδίδει»

 

Ο Περιφερειάρχης  Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής :

Το καλό τουριστικό 2022, δεν μας οδηγεί σε εφησυχασμό. Μας δίνει τη δύναμη να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για τη συνέχεια.
Στη χθεσινή συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Vassilis Kikilias, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια πρώτη αποτίμηση και όλων των ποιοτικών στοιχείων της εξαιρετικής φετινής χρονιάς, που σημειωτέον συνεχίζεται με εντυπωσιακά και για τον Οκτώβριο αποτελέσματα, και να δούμε και το σχέδιο για το 2023.
Γιατί, τίποτα δεν ήρθε μόνο του και η συντονισμένη δουλειά με συνέπεια και επαγγελματισμό, πάντα αποδίδει