Μεγάλη επιτυχία στο 7ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Πευκων
Τουρισμός

Μεγάλη επιτυχία στο 7ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Πευκων

7ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Ρόδου 18/09/2022

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία των Πευκών το 7ο κατά σειρά Γαστρονομικό Φεστιβάλ Γεύσης Παράδοσης Ρόδου από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos.

Πάνω από 2000 επισκέπτες, ως επι τω πλείστων τουρίστες που πραγματοποιούν αυτό το διάστημα τις διακοπές τους στη Ρόδο αλλά και συνάνθρωποί μας από τα γύρω χωριά και την πόλη, έζησαν μια συναρπαστική διαφορετική εμπειρία διασκέδασης γεμάτη γεύσεις, παράδοση, πολιτισμό αλλά και δρώμενων που κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους και να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και το κέφι μέχρι αργά. Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos, συνεργάστηκε με την Εκκλησιαστική επιτροπή της Λίνδου, τους ντόπιους επιχειρηματίες αλλά και μια ομάδα 20 εθελοντών καλύπτοντας την ασφάλεια, καθαριότητα και την τάξη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όπου τελέστηκε και ο Εσπερινός για χάρη του Αγ. Ευσταθίου.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos θέλει να ευχαριστήσει θερμά: Τον Δήμο Ρόδου και δήμαρχο του νησιού κ. Αντώνη Καμπουράκη, με την ευγενική υποστήριξη του κ. Αλέξανδρου Κολιάδη, Προέδρου των ΔΕΡΜΑΕ & ΔΟΠΑΡ, ως συνδιοργανωτές φορείς, καθώς και με την συμβολή της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Ενορίας μας τον Αρχιμανδρίτη Λίνδου και πρόεδρο Εκκλησιαστικής Επιτροπής Κοιμήσεως Θεοτόκου Λίνδου Σπυρίδων Λίγκα, τον εφημέριο Απολακιάς ΑγΜαρίνας Πατήρ Ιωάννη Μαμουζέλο, τον Πατήρ Μάρκο της Ενορίας Λαχανιάς ΑγΓεωργίου, τον Διοικητή κ.Οδυσσεα λουκοπουλο και υποδιοικητη κ. Φαρμακίδη Γρηγοριο του 6ο ετεθ ροδου, τον φίλο και χορηγό μας Ηλία Μαρινάκη (CATER PLUS), τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λίνδου «Απόστολο Παύλο» και το Δάσκαλο Χορού κ. Ευάγγελο Τζέλο για το χορευτικό συγκρότημα, το σύλλογο γυναικών Λίνδου «Λίνδια Αθήνα» για την παρασκευή λουκουμάδων και σουρουπέτι, (τοπικο λινδιακό ροφημα).

Ευχαριστούμε τους εκθέτες μας:Σταυρος Kαλλας (Natura ελαιολαδα ),τον Αγγελο Μιχαηλ Σιφωνιο(ouzΟ nikolas&liker ροδου), την εταιρια giagia mas (οικ.Αγαδακη)για τα κερασματα με σπιτικα ροφηματα φυσικης λεμοναδας κτλ,την κ.Μαρια Κορκιδα(γλυκα σαλακου του κουταλιου), την σχεδιαστρια χειροποιητων κοσμηματων Ρηγούτσου Νινα (νινοκαμωματα) ,Μιχάλη Ντραμουντανή (Rhodes Natural Farm), Νίκη Πατούνα (ΡΟΔΙΑ Βιοτεχνία Σαπουνιού), Γιαννη Παπαγεωργιου ( ΘΑΛΛΩ Βιολογικό Μέλι Ρόδου), Γιασιράνη Τσαμπίκο (Εργαστήριο Κεραμεικής), Νικο Αθανασιο,Φροσυνη Αποστολά (Αρτοπιοίο Αποστολά – Πεύκοι), την αγαπητη θεία Ελενη Ψαρρου Κασκινε για την παρασκευή κρασιού, Τον βοσκό της περιοχής μας Ιωαννη Πετρινολη για την παραγωγη μυζιθρας, τον αγαπητό μας φίλο και συνεργάτη χοροδιδασκαλο Μανώλη Ζερβό για την άριστη συνεργασία του με το χορευτικό του σχημα!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Τοπικές Αρχές, τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της Λίνδου κ. Χρυσοβαλαντη Λαμπη, τους τοπικούς συμβούλους κα Χουίρη Βανέσα και Χριστιανα Διακουλα, τον διοικητή της Αστυνομικής Αρχής Γενναδίου κ.Χρηστο Βαρδατσικο τον βουλευτη Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Βασιλειο Υψηλάντη για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας και τέλος όλους τους επιχειρηματίες των Πευκών για την δωρεά τους σε ποτά και την προσφορά τους σε δώρα για τη λαχειαγορά μας αξίας πάνω από 7000€.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MYPEFKOS!