Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Το κλαμπ των μικρών ερευνητών βρήκε νέο αφήγημα μιζέριας Η κοινωνία όμως, ευτυχώς για όλους, κινείται πλέον στον ρυθμό της παραγωγής αποτελεσμάτων ανάτασης”

Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ.Χατζημάρκος : “Τα νησιά μας  ξεπέρασαν τα 5 εκ. διεθνείς αεροπορικές αφίξεις και τις 29 χιλ. διεθνείς απευθείας πτήσεις”

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν και εφέτος οι ξένοι επισκέπτες στα ελληνικά νησιά, με τα μέχρι τώρα στοιχεία να αποτυπώνουν άνοδο των αφίξεων σε σχέση με το 2019, χρονιά ρεκόρ του ελληνικού τουρισμού.

Δεν υπάρχει ελληνικό νησί που δεν προσέλκυσε μεγάλο όγκο ξένων επισκεπτών φέτος

Ξεκινώντας από τα κοσμοπολίτικα νησιά, όπως είναι η Ρόδος , η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Πάτμος και η Αστυπάλαια, αλλά και τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου , μόνο θετικές διαπιστώσεις καταγράφονται. Kάθε μήνας της τρέχουσας τουριστικής περιόδου ολοκληρώνεται επιτυγχάνοντας σταθερά περισσότερες αφίξεις σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019.

Το Νότιο Αιγαίο πέτυχε την υπέρβαση και από την τελευταία χρονιά ρεκόρ, απολαμβάνοντας τα οφέλη της επιτυχημένης και ασφαλούς διαχείρισης της υγειονομικής και κάθε κρίσης που κλήθηκε να αντιμετωπίσει
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής :
Oι νησάρες μας ξεπέρασαν τα 5 εκ. διεθνείς αεροπορικές αφίξεις και τις 29 χιλ. διεθνείς απευθείας πτήσεις 💪
Εν τω μεταξύ, το κλαμπ των μικρών ερευνητών βρήκε νέο αφήγημα μιζέριας : “Ήταν κλεισμένος ο κόσμος δύο χρόνια και βγήκε να ξεσκάσει”. Βέβαια, στο γιατί οι δικοί μας προορισμοί έχουν το υψηλότερο ποσοστό ανάκαμψης στην Ευρώπη, το γνωστό κλαμπ δεν έχει απάντηση. Βλέπετε, ο χειρότερος από τους πολλούς πολέμους της περιόδου είναι αυτός με την εσωτερική κακομοιριά, που θέλει την χώρα και τον λαό τόσο κοντό που να τον φθάνουν οι ίδιοι που στερούνται ανάστημα.
Η κοινωνία όμως, ευτυχώς για όλους, κινείται πλέον στον ρυθμό της παραγωγής αποτελεσμάτων ανάτασης.
Κινείται δημιουργικά και αισιόδοξα, στην βάση ενός συνεκτικού σχέδιού που δεν ανέχεται άλλο την πολιτική της κλάψας και αγκαλιάζει και στηρίζει την δουλειά με σοβαρότητα, επαγγελματισμό, αφοσίωση και πίστη στη δύναμη της συνεργασίας.
Με πίστη στις δυνάμεις του πιο δημιουργικού κομματιού ενός λαού που δεν φοβήθηκε καμία δυσκολία και βγήκε μπροστά με ανάστημα.
Δεν αλλάζουμε πορεία, δεν γυρνάμε πίσω ✌️
ΓΧ
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο