Κως: Επέστρεψε μετά από εννέα μέρες η 14χρονη μαθήτρια
Αστυνομικό

Κως: Επέστρεψε μετά από εννέα μέρες η 14χρονη μαθήτρια

Την ανήλικη αναζητούσε η οικογένειά της και από τις 11 Σεπτεμβρίου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Μετά από 9 μέρες επέστρεψε στο σπίτι της η 14χρονη από την Αλβανία που εξαφανίστηκε από την Κω.

Η εξαφάνιση της 14χρονης είχε δηλωθεί από τους γονείς τους αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες. Το μεσημέρι η ανήλικη επέστρεψε κοντά στους δικούς της και εξήγησε τι είχε συμβεί.

Την ανήλικη αναζητούσε η οικογένειά της και από τις 11 Σεπτεμβρίου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Όπως φαίνεται η ανήλικη και ο 20χρονος σύντροφός της επίσης υπήκοος Αλβανίας, αποφάσισαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους έπειτα από μια ολιγοήμερη απουσία και να θέσουν τέλος στην αγωνία των συγγενών και των φίλων τους που τους αναζητούσαν.

Η εξαφάνιση της 14χρονης δηλώθηκε από τη μητέρα της, στις 11 Σεπτεμβρίου 2022. Ειδικότερα ανέφερε ότι είδε την κόρη της για τελευταία φορά την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 07:00 όταν έφυγε από την οικία της για να πάει σε μια δουλειά.

Στις 08:30 επικοινώνησε μαζί της στο κινητό της τηλέφωνο και της ανέφερε ότι θα πάει στην θάλασσα με φίλους της. Την κάλεσε ξανά στις 15:30 στο κινητό ενός φίλου της με τον οποίο γνώριζε ότι έκαναν παρέα και της είπε να επιστρέψει στο σπίτι. Έκτοτε δεν έχει καταφέρει να ξαναέρθει σε επικοινωνία μαζί της.

Την 11η Σεπτεμβρίου 2022 το απόγευμα ένας 49χρονος Αλβανός πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και δήλωσε ότι ο 20χρονος γιος του βρίσκεται μαζί με την 14χρονη σε άγνωστο μέρος.

Συγκεκριμένα ενημέρωσε ότι την 10η Σεπτεμβρίου 2022 ο γιος του του δήλωσε ότι βρίσκεται μαζί με την ανήλικη, ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι η ίδια δεν θέλει να επιτρέψει στο σπίτι της. Έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 20χρονος ταξίδεψε την 19:50 της 9ης Σεπτεμβρίου 2022 από την Κω με προορισμό τον Πειραιά την 09:40 της 10ης Σεπτεμβρίου 2022 με πλοίο της γραμμής.

 

Πηγή dimokratiki.gr