Αστυνομικό

Εξετάζουν τυχόν εμπλοκή του 53χρονου που σκότωσε τον εργολάβο και σε εξαφάνιση ηλικιωμένου – «Μιλούν» για προστριβές μεταξύ τους

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 83χρονου απέβησαν άκαρπες παρότι διενεργήθηκε έρευνα και δια αέρος με drones καθώς δεν εντοπίστηκε το παραμικρό ίχνος του

Έρευνα για τυχόν εμπλοκή του 53χρονου που δολοφόνησε τον 46χρονο εργολάβο Τζανή Τοπάλυ στη Ρόδο, στην εξαφάνιση του 83χρονου Ροδίτη Γεωργίου Παπανικολάου ξεκίνησε το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σημειώνεται ότι ο 83χρονος χάθηκε την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 από το σπίτι του στη Ψίνθο της Ρόδου ενώ για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί και Silver Alert.

silver

Η έρευνα των Αρχών ξεκίνησε όταν κάτοικοι της περιοχής, στην οποία έμενε ο εξαφανισμένος ηλικιωμένος  άρχισαν να «μιλούν» για την ανεξιχνίαστη εξαφάνιση του 83χρονου με ορισμένους να «δείχνουν» ως ύποπτο τον 53χρονο.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο 53χρονος έχει μια όμορη ιδιοκτησία με ακίνητο του 83χρονου, φέρεται να είχε ζητήσει την αγορά του για την οποία δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση ενώ φήμες ήθελαν τους δύο άνδρες να είχαν προστριβές.

Οι μαρτυρίες αυτές κατέληξαν σε γνώση των αστυνομικών του ΑΤ Αρχαγγέλου, της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που αποφάσισαν να ανοίξουν εκ νέου την υπόθεση για να εξετάσουν και την ακραία αυτή πιθανότητα να υπήρξε κι άλλη εγκληματική ενέργεια με θύμα αυτή την φορά τον 83χρονο.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου έχουν ήδη κινήσει τη διαδικασία για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και τον έλεγχο του στίγματος του κινητού τηλεφώνου του 53χρονου την περίοδο της εξαφάνισης του 83χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 83χρονου απέβησαν άκαρπες παρότι διενεργήθηκε έρευνα και δια αέρος με drones καθώς δεν εντοπίστηκε το παραμικρό ίχνος του.

 

Πηγή  dimokratiki.gr