Festival Of Speed Rhodes
Ρόδος

Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου: Ανοικτή Έκθεση Αυτοκινήτων Festival Of Speed Rhodes

Το Speed Sector,* διοργανώνει στη Ρόδο από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, μια μοναδική διεθνή εκδήλωση, με συμμετοχές περισσότερες από 6 χώρες.
*Την εκδήλωση Speed Sector συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου, ΔΟΠΑΡ, ΠΡΟΤΟΥΡ, Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου και του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης.
Μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου θα βρίσκονται στη Ρόδο και υπόσχονται να προσφέρουν στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού δυνατά συναισθήματα, εικόνες και ήχους σπάνιας ομορφιάς προβάλλοντας ακόμη περισσότερο το τόπο μας, όπως αρμόζει σε ένα κορυφαίο τουριστικό προορισμό.
Με αφορμή αυτή την εκδήλωση , ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου δημιούργησε παράλληλες υπαίθριες, ανοικτές για το κοινό εκθέσεις αυτοκινήτων, επί των πεζοδρόμων Εθνάρχου Μακαρίου και Νικολάου Πλαστήρα, προβάλλοντας τη σύγχρονη αυτοκίνηση σε ντόπιους και επισκέπτες.
Σε αυτές θα μπορεί κάποιος να γνωρίσει το μέλλον της αυτοκίνησης ερχόμενος σε επαφή με σύγχρονα υβριδικά και ηλεκτροκίνητα μοντέλα αυτοκινήτων.
Στόχος μας η μετάδοση της αγάπης για την αυτοκίνηση, η τιμή στην αγωνιστική ιστορία της Ρόδου στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η διάδοση του μηνύματος της οδικής ασφάλειας, της οικολογικής οδήγησης και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε σε αυτή την γιορτή της αυτοκίνησης.