Ρόδος

Μετανάστες στην παραλία “Τσαμπίκα” (video)

Είχε προηγηθεί επικίνδυνο επεισόδιο διακινητών με το Λιμενικό – Στην ίδια παραλία είχαν φτάσει ξανά μετανάστες την ώρα που γινόταν πάρτι, πριν από περίπου ένα μήνα

Ομάδα μεταναστών που έφτασαν στην Ελλάδα, μέσω παράνομων διακινητών από τα τουρκικά παράλια, εντόπισαν για άλλη μια φορά λουόμενοι στην παραλία «Τσαμπίκα» της Ρόδου.

Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, διακρίνεται σε απόσταση από την παραλία το πλοίο των διακινητών που τους μετέφεραν στο νησί, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το Λιμενικό, είχε προηγηθεί ένα επικίνδυνο επεισόδιο, το οποίο είχε σαν κατάληξη τη σύλληψη πέντε αλλοδαπών, καθώς και των τεσσάρων αλλοδαπών διακινητών τους, ηλικίας 21, 22, 37 και 24 ετών.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι άντρες του Λιμενικού, είχαν ρίξει προειδοποιητικά πυρά, ζητώντας από τους διακινητές να ακινητοποιήσουν το ιστιοφόρο με το οποίο μετέφεραν τους μετανάστες.

Απίστευτες σκηνές από την παραλία της Τσαμπίκας στη Ρόδο - Η εισβολή συνεχίζεται...

Στο μεταξύ, στην ίδια ακριβώς παραλία είχαν φτάσει πάλι περίπου 15 μετανάστες πριν από περίπου ένα μήνα, την ώρα που στο σημείο γινόταν πάρτι από λουόμενους!

Τσαμπίκα Ρόδου …κατεβαίνουν λαθρομετανάστες εν τω μέσω πάρτι

 

Δείτε το σχετικό βίντεο από την παραλία

 

Στην παραλία Τσαμπίκα της Ρόδου εντοπίστηκαν από λουόμενους μετανάστες να κατεβαίνουν από σκάφος και κάλεσαν το Λιμενικό.

Γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν αυτοί και οι διακινητές τους.