Ο Εμπορικός Σύλλογος Κρεμαστής ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου
Περιφέρεια

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κρεμαστής ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου

 

Δήλωση του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Κρεμαστής για τα εγκαίνια της νέας Γέφυρας Κρεμαστής

“Από σήμερα, μια νέα αρχή για το χωριό μας και τα καταστήματα μας. Αφήνουμε πίσω τις πληγές από το χθες, την ταλαιπωρία χρόνων, τα ψέματα, το προεκλογικό παίγνιο και την ανικανότητα που είχαν οι άρχοντες του τόπου μας να δώσουν λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους του νησιού μας και τους επισκέπτες μας.

Το μόνο που δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ και να θυμόμαστε πάντα με αγάπη, είναι αυτοί που έχασαν την ζωή τους τόσο άδικα.

Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και όσους έβαλαν το λιθαράκι τους για να γίνει η Γέφυρα Κρεμαστής. Ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργο Χατζημάρκο που θα τιμήσουμε τον Αύγουστο στην Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας Κρεμαστής.

Για την προσφορά του και τον καθημερινό αγώνα που δίνει , για την συνεχή προσπάθεια να βρίσκει λύσεις στα τεράστια και μεγάλα προβλήματα που κληρονομήσαμε από το χθες.

Αποδεικνύει κάθε μέρα ότι όταν υπάρχει αγάπη για τον τόπο και τους κατοίκους του, όταν υπάρχει πολιτική βούληση, όλα γίνονται ακόμα και μέσα στις μεγαλύτερες δυσκολίες”

Με εκτίμηση
Μιχάλης Δραμουντανής
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κρεμαστής