Γ.Χατζημάρκος: "Τέλος Ιουνίου η Νέα Γέφυρα Κρεμαστής θα δοθεί σε κυκλοφορία. Παραδίδουμε ένα έργο σύγχρονο, για το οποίο η Ρόδος περίμενε δεκαετίες Γιατί, προτιμάμε τη δουλειά από το άλλοθι"
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Τέλος Ιουνίου η Νέα Γέφυρα Κρεμαστής θα δοθεί σε κυκλοφορία. Παραδίδουμε ένα έργο σύγχρονο, για το οποίο η Ρόδος περίμενε δεκαετίες Προτιμάμε τη δουλειά από το άλλοθι”

Με γρήγορους  ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στην περιοχή της νέας γέφυρας Κρεμαστής  Οι εργασίες βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες  ώστε η Νέα Γέφυρα να δοθεί σε κυκλοφορία στο  τέλος Ιουνίου.  

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, η γέφυρα της Κρεμαστής προβλεπόταν να παραδοθεί προς χρήση στα μέσα Ιουλίου.

 Να υπενθυμίσουμε ότι  :  7 Σεπτεμβρίου του 2021 ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον εκπρόσωπο της εργοληπτικής εταιρείας “P & C DEVELOPMENT S.A.”, Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο, για την εκτέλεση του έργου.

Με βάση όσα προβλέπονταν ο ανάδοχος ήταν υποχρεωμένος να ολοκληρώσει το όλο έργο εντός δέκα (10) μηνών, ή τριακοσίων  τριών (303) ημερολογιακών ημερών  από την ημερομηνία υπογραφής της εργολαβικής σύμβασης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3.665.000 ευρώ  και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

 

Ο  περιφερειάρχης  Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτηση του στα social media επισημαίνει τα εξής :
Τέλος Ιουνίου, αντί του προγραμματισμένου τέλους Ιουλίου, η Νέα Γέφυρα Κρεμαστής θα δοθεί σε κυκλοφορία.
Σε μόλις 7 μήνες, από το Νοέμβριο που έκλεισε η παλιά γέφυρα, παραδίδουμε ένα έργο σύγχρονο, για το οποίο η Ρόδος περίμενε δεκαετίες.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου που άντεξαν την δουλειά, την πανδημία και την τοξικότητα.
Έναν-έναν, υλοποιούμε τους στόχους μας. Γιατί, προτιμάμε την δουλειά από το άλλοθι ✌️
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΗΣΙ ΕΡΓο"