Ρόδος

Στη Χάλκη Ινδός βραβευμένος παραγωγός ταινιών στο Bolywood!

Ο Δήμαρχος Χάλκης Άγγελος Φραγκάκης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Χάλκης Βασίλης Ρουσσάκης υποδέχθηκαν στο νησί, με πρωτοβουλία του διευθυντή του ΠΡΟΤΟΥΡ Διονύση Τσιλιγκιρη, τον Natarajan Ramji – Location Man και τον συνεργάτη του Νίκο Καβαλιέρο. Ο κ. Ramji είναι βραβευμένος παραγωγός ταινιών στο Bolywood και δημιουργός προορισμών μέσω ολιγολεπτων ντοκιμαντέρ.

Η τεράστια και ποιοτική τουριστική αγορά της Ινδίας είναι σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού της Ελλάδας Βασίλη Κικίλια βασικός στόχος την χώρας διότι οι Ινδοί ανήκουν στην κατηγορία high spenders ταξιδιώτες.

“Ο Δήμος Χάλκης με συνεχή προσπάθεια κτίζει το τουριστικό brand name του νησιού με απώτερο σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση των target group των επισκεπτών τα οποία θα το επισκέπτονται. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΡΟΤΟΥΡ στο οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ξεκίνησε μια πολύ αισιόδοξη προσέγγιση να προσελκύσει στην περιοχή μας μια πολύ μεγάλη αγορά ταξιδιωτών, οι οποίοι θα “γεμίσουν” σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τις low season περιόδους Απρίλιο – Μάιο και Οκτώβριο – Νοέμβριο”, δήλωσε στον Real Voice ο κ. Φραγκάκης.