Συνελήφθη 30χρονος πρώην παίκτης γνωστού ριάλιτι με την κατηγορία του βιασμού
Αστυνομικό

Συνελήφθη 30χρονος πρώην παίκτης γνωστού ριάλιτι με την κατηγορία του βιασμού

Ένας 30χρονος, γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό ριάλιτι, αλλά και σε γνωστή πρωινή εκπομπή, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Λίνδου στη Ρόδο, μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε την αλλοδαπή στο κατάστημα, της πρότεινε κι εκείνη δέχτηκε, να διασκεδάσουν μαζί σε έτερο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα τη βίασε και σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, ήρθαν σε ερωτική επαφή με την συναίνεσή της.

Θα οδηγηθεί αύριο, στην Εισαγγελέα υπηρεσίας για τα περαιτέρω.

Ως συνήγορος υπεράσπισης, παρίσταται ο δικηγόρος κ. Στέλιος Αλεξανδρής και ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος κ.Ιωάννης Κοκκινογένης.

Σημειώνεται ότι η Αγγλίδα και μια φίλη της συνελήφθησαν μετά από αντίθετη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος τους ο 30χρονος.

Ο δικηγόρος του 30χρονου, Στέλιος Αλεξανδρής εξέφρασε τη βεβαιότητα μιλώντας στον Real Voice και τον Τέρη Χατζηιωάννου ότι η ελληνική Δικαιοσύνη ψύχραιμα θα εξετάσει όλα τα στοιχεία και θα αθωώσει τον εντολέα του, αφού δεν προκύπτει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος του.

Παράλληλα ο κ. Αλεξανδρής τόνισε ότι και ο πελάτης του υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Βρετανίδας, ενώ υποστήριξε ότι θα πρέπει να τιμωρείται ο κάθε ψευδών καταγγέλλων που διασύρει για τερατώδη εγκλήματα ανθρώπους και υπολήψεις. “Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να προστατεύσουμε και τα πραγματικά θύματα” είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι είναι απαράδεκτο να υποβάλλονται ανεξέλεγκτα μηνύσεις εναντίον ανθρώπων που δεν έχουν τελέσει κάποιο αδίκημα και να διασύρονται στην κοινωνία.