ΤΖΟΚΕΡ: Έγινε εκατομμυριούχος με 3 ευρώ
Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ: Έγινε εκατομμυριούχος με 3 ευρώ

Η ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κω μιλάει για το δελτίο που έπαιξε ο νικητής

Τρία ευρώ ήταν αρκετά για να αλλάξουν τη ζωή σε έναν υπερτυχερό στην Κω, που κέρδισε 6.311.027,88 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.

Ο μεγάλος νικητής της πρώτης κατηγορίας στο δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ κατέθεσε το δελτίο του, αξίας 3 ευρώ, στο κατάστημα ΟΠΑΠ της Χριστίνας Παπαχρήστου, που βρίσκεται στην Καρδάμαινα.

«Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που το κατάστημά μας βοήθησε να αλλάξει η ζωή κάποιου συχωριανού μας. Δεν γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή, ωστόσο ευχόμαστε να έχει την υγεία του και να ευχαριστηθεί το μεγάλο έπαθλο με όποιον τρόπο το επιθυμεί», τονίζει η ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ,  Χριστίνα Παπαχρήστου.

Έσπασαν τα τηλέφωνα στο τυχερό πρακτορείο

Ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ αποτελεί θέμα συζήτησης για όλο το νησί και, όπως σημειώνει η κα Παπαχρήστου, «από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα, τόσο στο σπίτι όσο και στο πρακτορείο. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία ασχολείται με αυτό το ευχάριστο γεγονός και μας δίνει μεγάλη χαρά που το κατάστημά μας έφερε γούρι στον μεγάλο νικητή».

Όσον αφορά στο τυχερό δελτίο, η κα Παπαχρήστου εξηγεί: «Ήταν ένα δελτίο με έξι στήλες, αξίας 3 ευρώ, με προσωπικές επιλογές αριθμών. Είμαι σίγουρη πως ο νικητής δεν θα ξεχάσει ποτέ τους συγκεκριμένους αριθμούς. Είναι απίστευτο να κερδίζεις τόσα χρήματα με μόλις 3 ευρώ. Άλλωστε, μην ξεχνάμε, πως είχαν προηγηθεί 15 τζακ ποτ, με το ποσό των 6,3 εκατομμυρίων ευρώ να είναι το δεύτερο μεγαλύτερο για το 2022».

Τύχη στο ΤΖΟΚΕΡ για 2η φορά

Το κατάστημα ΟΠΑΠ της κας Παπαχρήστου μετρά περισσότερα από 40 χρόνια λειτουργίας, ενώ στην κατοχή της βρίσκεται από το 1996. Μάλιστα, έχει αποδειχθεί ξανά τυχερό και στο παρελθόν.

«Το κατάστημα το άνοιξε αρχικά ο πατέρας μου πριν από περίπου 40 χρόνια και εγώ το λειτουργώ από το 1996. Σε αυτό το διάστημα είχαμε πολλές επιτυχίες. Οι πιο πρόσφατες ήταν πριν από 3 χρόνια, όταν βρέθηκε ένα 5άρι στο ΤΖΟΚΕΡ που κέρδισε 100.000 ευρώ και ένας τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ που κέρδισε το ίδιο ποσό. Μακάρι να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες σε ακόμα περισσότερους νικητές», τονίζει η κα. Παπαχρήστου.