Ρόδος

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα Νέα Μέλη της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πανηγυρική «επιστροφή» του ΠΑΣΟΚ  Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου

Το ΠΑΣΟΚ και ο πράσινος ήλιος του, επιστρέφουν επίσημα και πανηγυρικά από τη Δευτέρα 9 Μαΐου, σηματοδοτώντας  και τη νέα αρχή που επαγγέλλεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και την «ολική» επαναφορά – όπως προσδοκά η Χαριλάου Τρικούπη – της δυναμικής και, κυρίως, της απήχησης που είχε το κόμμα στην ελληνική κοινωνία σχεδόν επί τέσσερις δεκαετίες.

4.514 άτομα ψήφισαν  στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής στο νησί της Ρόδου

Πρώτος αναδείχθηκε ο Νικηφόρος Παπανικόλας με 1.352 ψήφους και ακολουθούν ο Αλέξανδρος Παπουράς με 967 και ο Γεράσιμος Παρασκευάς με 864 σταυρούς.

Στην ανακοίνωση της ΝΟΕΣ αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα 9 Μαΐου 2022 στις 4:00 π.μ. συνεδρίασε η ΝΟΕΣ Νοτίων Δωδεκανήσων, μετά την συγκέντρωση των αποτελεσμάτων από τους προέδρους των εφορευτικών επιτροπών και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω.

1.      Με βάση τα υπογεγραμμένα από τις 15 Εφορευτικές Επιτροπές πρακτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Α) Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή (με σειρά κατάταξης):

Β) Για τις Δημοτικές Οργανώσεις και τους Συνέδρους, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής και της αδυναμίας παραλαβής όλων των πρακτικών, η συνεδρίαση της ΝΟΕΣ θα συνεχιστεί εντός της ημέρας, οπότε και θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Η αθρόα συμμετοχή αποδεικνύει με τον πιο δυνατό τρόπο ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε και εδραιώνεται. Από την ολοκληρωθείσα μέχρι στιγμής καταμέτρηση ψήφων φαίνεται ότι οι Δωδεκανήσιοι αποφάσισαν: Το σύμβολό μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης, μαζί με τον ήλιο, επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας, η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας. Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης.  Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί θα νικήσουμε.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες Δωδεκανήσιους που συνέβαλαν σε αυτήν την πολιτική γιορτή.

Ρόδος, 9/5/2022

ΝΟΕΣ Ν. Δωδεκανήσων ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ