Γ.Χατζημάρκος-Εργατική Πρωτομαγιά: "Σε αυτή την ιερή ημέρα για την υγεία και τη συνοχή της  κοινωνίας, επιλέγουμε να αγωνιζόμαστε συνθετικά με αγάπη και ευθύνη"
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος-Εργατική Πρωτομαγιά: “Σε αυτή την ιερή ημέρα για την υγεία και τη συνοχή της  κοινωνίας, επιλέγουμε να αγωνιζόμαστε συνθετικά με αγάπη και ευθύνη”

“Δεν διαλέγουμε την ιστορική περίοδο που ζούμε. Επιλέγουμε όμως την στάση μας στις προκλήσεις της κάθε ιστορικής εποχής
Σε αυτή την ιερή ημέρα για την υγεία και τη συνοχή της  κοινωνίας, επιλέγουμε να αγωνιζόμαστε συνθετικά με αγάπη και ευθύνη” επισημαίνει σε ανάρτηση του μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος
Καλό μήνα, με πίστη και αφοσίωση στη συνεργασία, στην συνεννόηση, στην αλληλεγγύη και στο πάθος για την κατάκτηση της κοινωνίας που ονειρευόμαστε.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Δεν διαλέγουμε την ιστορική περίοδο που ζούμε. Επιλέγουμε όμως την στάση μας στις προκλήσεις της κάθε ιστορικής εποχής. Σε αυτή την ιερή ημέρα για την υγεία και τη συνοχή της κοινωνίας, επιλέγουμε να αγωνιζόμαστε συνθετικά, με αγάπη και ευθύνη"