Συνάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ με πράκτορες πλοίων για την τροποποίηση της τιμολογιακής πολιτικής στα πλοία.
Δήμος

Συνάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ με πράκτορες πλοίων για την τροποποίηση της τιμολογιακής πολιτικής .

Με πράκτορες πλοίων όλων των τύπων, συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Ιωάννης Καμπούρης, με τους οποίους συζήτησε εκτενώς για την τροποποίηση της τιμολογιακής πολιτικής στα πλοία.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους πράκτορες για την υπ. αριθμ. 128/2022 απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ, σύμφωνα με την οποία ορίστηκε ενιαία τιμή 3,00 ευρώ ανά κυβικό μέτρο νερού για ολόκληρη τη διάρκεια του έτους για όλα τα πλοία και σκάφη, σε όλα τα σημεία τροφοδοσίας, πλην των υδροφόρων πλοίων τροφοδοσίας άνυδρων νήσων.

Η απόφαση έχει ήδη εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρόδου και αναμένεται η επικύρωσή της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

 

Οι πράκτορες με τη σειρά τους διατύπωσαν την αισιοδοξία τους για τη φετινή τουριστική περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει και υποστήριξαν όλοι θερμά, ότι η μείωση της τιμής του νερού, θα αυξήσει σίγουρα τα έσοδα και θα εξαλείψει όλες τις προγενέστερες διαφοροποιήσεις που ίσχυαν για τα πλοία ανάλογα με τον τύπο, τη σημαία και την περίοδο κατανάλωσης του νερού. Συμφώνησαν όλοι ότι η μείωση της τιμής επιβάλλεται λόγω ανταγωνισμού και χαιρέτησαν την πρόταση αυτή ως ιδιαίτερα θετική.