Αντώνης Καμπουράκης : "Απογειώνουμε τον Θαλάσσιο Τουρισμό. Μειώσαμε την τιμή του νερού για τον ανεφοδιασμό των κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής"
Δήμος

Αντώνης Καμπουράκης : “Απογειώνουμε τον Θαλάσσιο Τουρισμό. Μειώσαμε την τιμή του νερού για τον ανεφοδιασμό των κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής”

Στην παροχή κινήτρων προς τις πλοιοκτήτριες εταιρείες και τους ιδιοκτήτες σκαφών, για την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού, προχώρησε  η δημοτική αρχή Ρόδου.

Ανακοίνωσε τη μείωση της τιμής του νερού, στα τρία ευρώ ανά κυβικό μέτρο, για τον ανεφοδιασμό των κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής.

«Ο ανεφοδιασμός των πλοίων σε μία άκρως ανταγωνιστική τιμή, την πιο συμφέρουσα ανά τη Μεσόγειο, αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο όλων, ώστε το λιμάνι της Ρόδου να αποτελέσει «σταθμό» για τα κρουαζιερόπλοια και τα σκάφη αναψυχής από το εξωτερικό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Α.Καμπουράκης : “Απογειώνουμε τον Θαλάσσιο τουρισμό. Μειώσαμε την τιμή του νερού για τον ανεφοδιασμό των κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής”
Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης επισημαίνει σε δήλωση του τα εξής :
“O Θαλάσσιος Τουρισμός αποτελεί έναν από τους δυναμικά εξελισσόμενους κλάδους του τουρισμού, με τη Ρόδο να αποτελεί πλέον κορυφαία επιλογή για τις εταιρείες κρουαζιέρας.
Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ σχετικά με μείωση της τιμής του νερού για τον ανεφοδιασμό των κρουαζιερόπλοιων και των σκαφών αναψυχής, αποτελεί στρατηγική επιλογή στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λάβαμε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, για την τόνωση και ενίσχυση του Θαλάσσιου Τουρισμού, ώστε το νησί μας να καρπωθεί τα μέγιστα δυνατά οφέλη!
Αξιοποιούμε και ενισχύουμε τα πλεονεκτήματα της Ρόδου, μεγιστοποιώντας τις προοπτικές να διαδραματίσει η Ρόδος πρωταγωνιστική θέση και στο Θαλάσσιο Τουρισμό”
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "10,50€ m3 Μειώσαμε την τιμή του νερού για τον ανεφοδιασμό των νκφουπζιερόπλοιων κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής 3€ 33 m3 Sehifl. eamas Annenalaklan ' MeoToapaHeHaH Απογειώνουμε τον θαλάσσιο τουρισμό"