Συναντήσεις Α.Αρφαρά και Μ.Νικολάου σε Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και Δήμο Ρόδου
Ρόδος

Συναντήσεις Α.Αρφαρά και Μ.Νικολάου σε Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και Δήμο Ρόδου

Διαδοχικές συναντήσεις στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και στον Δήμο Ρόδου με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς συνοδευόμενος από τον τ. Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Μηνά Νικολάου με αφορμή τις Άγιες ημέρες του Πάσχα :

Στην περιφέρεια σε ένα ιδιαιτέρως φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον με τα παιδιά της δομής θηλέων του ΚΚΠΝΑ και την πρόεδρο του κέντρου κα. Κορακάκη σε κλίμα συγκίνησης και ευλάβιας απολαύσαμε ύμνους των ημερών από τον εξαίρετο καθηγητή του μουσικού σχολείου κ. Καλαετζή Μιχάλη.

Διαπιστώσαμε με ικανοποίηση και χαρά το έργο που επιτελείται με ευαισθησία και αγάπη και βιώσαμε με τον καλύτερο τρόπο το νόημα της Θείας Σταύρωσης και της Ανάστασης που τις προσεχείς ημέρες θα γεμίσουν τις καρδιές μας.

Ανταλλάξαμε ευχές με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη κ Χρήστο Ευστρατίου , τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κ Φιλήμονα Ζανετίδη , την αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας κα. Χαρούλα Γιασιράνη , και τον αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού κ Χρήστο Μπάρδο .

Στα γραφεία του Δήμου Ρόδου μας υποδέχθησαν με χαρά οι αντιδήμαρχοι κοι. Στράτος Καρίκης και Κωνσταντίνος Ταρασλιάς.

Ο Δήμος Ρόδου κοντά στον συνάνθρωπο αυτές τις Άγιες Μέρες κάνει πράξη την Χριστιανική Αγάπη ανοίγοντας μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά φιλανθρωπίας .

Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα !!!

 

Ο πρόεδρος

της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ ΡΟΔΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΦΑΡΑΣ