Ι.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixian Grand All&Suites Welcome party στο Tennis cafe
Αθλητικά

Ι.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixian Grand All&Suites Welcome party στο Tennis cafe

Όλα είναι έτοιμα πλέον για την έναρξη του διεθνούς τουρνουά Ι.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixian Grand All&Suites, που θα γίνει σήμερα  Τρίτη 12 Απριλίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. στο Καρακόνερο.

Η φετινή, πέμπτη κατά σειρά παρόμοια διοργάνωση θα διεξαχθεί με την παρουσία 156 αθλητών και αθλητριών από 14 χώρες.

Οι αφίξεις των περισσότερων αθλητών και αθλητριών στη Ρόδο έγιναν χθες Δευτέρα, ενώ σήμερα  Τρίτη (19:30) στο Tennis Café του Σπύρου Τσιρακάκη θα γίνει και το welcome party, όπου οι διοργανωτές θα καλωσορίσουν όλους τους συμμετέχοντες σε μία όμορφη βραδιά με αρκετό κέφι και διάθεση.

Την προσεχή Πέμπτη 14 Απριλίου στον εξαιρετικό και άκρως φιλόξενο χώρο του Tennis Café και ανάμεσα σε όλα τα γήπεδα θα γίνει το μεγάλο reception πάρτι, με μπουφέ, κοκτέιλ, διασκέδαση και χορό για όλους τους συμμετέχοντες, όπως έχει γίνει σε όλα τα I.T.F. Senior.

Στις εκδηλώσεις δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, με στόχο του Ρ.Ο.Α. να περάσουν όλοι καλά, να ευχαριστηθούν οι αθλητές την παραμονή τους στη Ρόδο και φυσικά να διασκεδάσουν, παίζοντας τένις και παράλληλα να εξερευνήσουν τις ομορφιές του νησιού μας.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, το I.T.F. Senior είναι έτοιμο να ανοίξει τις… πύλες του στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α., με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ε.Φ.Ο.Α.