Εκσυγχρονισµός αθλητικών εγκαταστάσεων Ίου
Περιφέρεια

Εκσυγχρονισµός αθλητικών εγκαταστάσεων Ίου

Την προμήθεια υλικών για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ίου, χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση ύψους 180.000,00 € με τον Δήμο Ιητών

Με το ποσό των 180.000,00 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χρηματοδοτεί την προμήθεια και εγκατάσταση υλικών για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων στο νησί της Ίου, στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος που υλοποιεί για την βελτίωση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας των αθλητικών υποδομών στα νησιά.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος
Για το σκοπό αυτό, υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση, μεταξύ του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Ιητών, Γκίκα Γκίκα.
Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στη θέση Κάμπος Ίου, ώστε να καταστούν λειτουργικές και ασφαλείς για τους αθλητές και του πολίτες.
Οι επεμβάσεις αφορούν το γήπεδο 11×11, το γήπεδο 5×5, το γήπεδο τένις καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο. Αναλυτικά, προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, προμήθεια εξοπλισμού γηπέδων, περίφραξη και ηλεκτροφωτισμός.
Βάσει της Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει τη χορήγηση χρηματοδότησης μέχρι του ποσού των 180.000,00 ευρώ, (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Φορέας υλοποίησης των έργων είναι ο Δήμος Ιητών. Η δαπάνη θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Η Προγραμματική Σύμβαση ισχύει από την ημέρα της υπογραφής της από τα δυο συμβαλλόμενα μέρη και έχει χρονική διάρκεια δώδεκα (12) μηνών, με δυνατότητα παράτασης, έως την ολοκλήρωση των έργων.
Το Γραφείο Τύπου