Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου επενδύει στην ποιοτική εκπαίδευση της νέας γενιάς
Ρόδος

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου επενδύει στην ποιοτική εκπαίδευση της νέας γενιάς

 

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Επιμελητηρίου, Δήμου Κω, ΤΕΕ και ΕΠΑΛ Κω

Αναλαμβάνει τον συντονισμό, τη διοργάνωση και τη χρηματοδότηση του Επαγγελματικού Προσανατολισμού των μαθητών Α΄ Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ ΚΩ

Στην ποιοτική εκπαίδευση της νέας γενιάς επενδύει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου υπογράφοντας μνημόνιο συνεργασίας δια του προέδρου του Ιωάννη Γεωργίου Πάππου, με τον Δήμο Κω, το Τεχνικό Επιμελητήριο Τμ. Δωδεκανήσου, και το ΕΠΑ.Λ. Κω.

Με γνώμονα τις κατά τόπους αναπτυξιακές ανάγκες και δυνατότητες μέσα από την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της συνεργατικότητας τοπικών φορέων, ιδρυμάτων και επιχειρήσεων, την προώθηση της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της αριστείας σε οικονομικά, τεχνικά, επιστημονικά και αναπτυξιακά θέματα με την εκπόνηση μελετών και ερευνών, με την παροχή γνωμοδοτικών εισηγήσεων, καθώς και με τον σχεδιασμό, την υλοποίηση ή τη συμμετοχή σε έργα, προγράμματα και δράσεις που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και ιδιαίτερα των νέων των νησιών και την πρόθεση σύσφιξης δεσμών και ανάπτυξης συνεργασιών συμμετεχόντων φορέων με το 1ο ΕΠΑ.Λ. Κω, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου αναλαμβάνει τον συντονισμό, τη διοργάνωση και τη χρηματοδότηση του Επαγγελματικού Προσανατολισμού των μαθητών Α΄ Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ ΚΩ.

Όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας με τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Ιωάννης Γεωργίου Πάππου, το

Επιμελητήριο επενδύει στην ποιοτική εκπαίδευση της νέας γενιάς η οποία είναι και εκείνη που ουσιαστικά θα κληθεί να δράσει, να λειτουργήσει, να εργαστεί στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον που συνθέτουν τα γεγονότα και οι εξελίξεις που βιώνουμε σήμερα.

«Ως Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε απλοί παρατηρητές αλλά επιλέγουμε με σχέδιο και στρατηγική να συνδιαμορφώνουμε τις εξελίξεις απέναντι στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας. Είναι μεγάλη μας χαρά να επενδύουμε στην ποιοτική εκπαίδευση της νέας γενιάς, η οποία είναι εκείνη που θα διαδεχθεί όλους εμάς και θα κληθεί να δημιουργήσει σε ένα νέο, απαιτητικό περιβάλλον.

Έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στην νέα γενιά να ανοίξουμε το δρόμο μαζί και να βάλουμε από κοινού τα θεμέλια για μία στέρεη ανάπτυξη, να γυρίσουμε μαζί τη σελίδα του ελληνικού επιχειρείν, να είμαστε σήμερα δίπλα στους αυριανούς επαγγελματίες και να τους στηρίξουμε για να λάβουν τις σωστές αποφάσεις για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, για το μέλλον τους», δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Ιωάννης Γεωργίου Πάππου.