Μέχρι τις 3 Απριλίου οι συμμετοχές για το διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου
Αθλητικά

Μέχρι τις 3 Απριλίου οι συμμετοχές για το διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 θα γίνουν δεκτές οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής (www.rhodesmarathon.gr) στο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου της 10ης Απριλίου, όπως αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή.

Επίσης, δηλώσεις θα γίνονται δεκτές και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (εντός Βοηθητικού Σταδίου) από Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 έως το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 μέχρι τη 1μ.μ., με φυσική παρουσία και μόνο με ραντεβού. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Μαραθώνιου και Ημιμαραθώνιου έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ για τον αγώνα δρόμου 10 χλμ. θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και για τον αγώνα δρόμου των 5χλμ. το 12ο έτος της ηλικίας τους. Για όλους τους δρομείς κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη η έγγραφη συγκατάθεση ενός εκ των κηδεμόνων του.

Επιπλέον, θα πρέπει να κατέχουν:

1.Πιστοποιητικό εμβολιασμού (με πάροδο 14 ημερών από την ολοκλήρωση) ή
2. Βεβαίωση νόσησης (τους τελευταίους 6 μήνες)

 

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ανήλικους δρομείς είναι η αποστολή ή η προσκόμιση της μαθητικής τους ταυτότητας καθώς και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα έως την επίσημη προθεσμία λήξης των εγγραφών. 0Φέτος, λόγω της κατάστασης με την πανδημία θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων σε όλους τους αγώνες.