Γ.Χατζημάρκος-International Cycling Events in Rhodes: «Οι αγώνες είναι το αποτέλεσμα καλής δουλειάς, σχεδίου κι ευρείας συνεργασίας»
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος-International Cycling Events in Rhodes: «Οι αγώνες είναι το αποτέλεσμα καλής δουλειάς, σχεδίου κι ευρείας συνεργασίας»

Η Εθνική Ελλάδος στον “Γύρο Ρόδου”

Λίγο πριν την εκκίνηση του Διεθνούς ποδηλατικού ‘’Γύρου Ρόδου’’ (24 με 27 Μαρτίου 2022), ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, αναφέρθηκε και πάλι για τις κορυφαίες Διεθνείς ποδηλατικές εκδηλώσεις που γίνονται το μήνα Μάρτιο της φετινής χρονιάς στο νησί της Ρόδου.

Γιώργος Χατζημάρκος: «Οι αγώνες είναι το αποτέλεσμα καλής δουλειάς, σχεδίου κι ευρείας συνεργασίας».

Λίγο πριν από την εκκίνηση του «Γύρου Ρόδου», ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χαρζημάρκος, αναφέρθηκε γενικώς στα “International Cycling Events in Rhodes” με την παρακάτω δήλωσή του:

«Πώς καθιερώνεται διεθνώς μια αθλητική διοργάνωση κι ένας τόπος; Με τους σωστούς ανθρώπους να συνεργάζονται με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Αυτό έγινε στη Ρόδο τα τελευταία χρόνια και σήμερα, οι δρόμοι του νησιού γεμίζουν με αθλητές από 33 χώρες.

Δεκαπέντε ημέρες διεθνών αγώνων, με δεκάδες μεγάλες ομάδες κι εκατοντάδες αθλητές και συνοδούς απ’ όλο τον κόσμο, είναι το αποτέλεσμα καλής δουλειάς, σχεδίου και ευρείας συνεργασίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους γιατί μας κάνουν περήφανους και φέρνουν το αποτέλεσμα για το οποίο τους εμπιστευτήκαμε».

 

Η Εθνική Ελλάδας στο ‘’ Γύρο Ρόδου ’’

Μετά από εισήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Στέφανου Λυραντωνάκη, του εφόρου Εθνικών Ομάδων κ. Γιάννη Παπασταματάκη και την σύμφωνη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, καλούνται οι παρακάτω αθλητές, για να συμμετάσχουν στον διεθνή αγώνα ‘’International Tour of Rhodes’’, που θα διεξαχθεί στην Ρόδο από τις 24 έως τις 27 Μαρτίου:

-Αρβανίτου Νικηφόρος (Α.Ο. Θησέας)

-Γιαννούτσος Μιλτιάδης (Π.Σ. Αίολος)

-Δράκος Νικόλαος (Γ.Σ. Διαγόρας)

-Καστραντάς Χαράλαμπος (Π.Σ. Αίολος)

-Τζωρτζάκης Πολυχρόνης (Π.Ο. Τάλως Χανίων)

-Χριστάκος Δημήτριος (Α.Σ. Άλφα Καλλιθέας)

-Χριστόπουλος Χέλλερ Παναγιώτης (RV Pfeil Magstadt)

Επιπροσθέτως, καλείται ως αναπληρωματικός ο Σαρρής Ευάγγελος (Π.Σ. Αίολος).

Οι διοργανωτές

Διοργανωτές της κορυφαίας ποδηλατικής γιορτής ‘’Rhodes International Events’’ είναι, ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου Ροδήλιος και η εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών αγώνων ‘’Sports Tours Hellas’’.

Συνδιοργανωτές είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, ενώ υποστηρικτής είναι το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ).

Βασικοί χορηγοί των εκδηλώσεων: AEGEAN AIRLINERS, H HOTELS, GIA GIAMAS, IVISKOS και XATZHMANOLHS EKO
-Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της UCI (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας) και της ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας)».

 

 

VIDEO PROMO OF INTERNATIONAL CYCLING EVENTS OF RHODES